Οι στιγμές της 23ης αγωνιστικής

Αντώνης Σαούλης
Η Super League Σουρωτή μας χάρισε γι' ακόμα ένα σαββατοκύριακο στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε και το Match Review του gazzetta.gr τις κράτησε και σας τις παρουσιάζει...

Φτάσαμε και στην 23η αγωνιστική της Super League που σημειώθηκαν μόλις 7 γκολ (+1 αυτογκόλ), ένα ματς δεν ξεκίνησε ποτέ και φυσικά βάζει αστερίσκους στον βαθμολογικό πίνακα μιας και ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα περιμένουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Ωστόσο το Match Review του gazzetta.gr συγκράτησε τις όποιες στιγμές υπήρξαν στην 23η αγωνιστική.

Στα Γιάννενα η δήλωση του Γιάννη Πετράκη για το αντί-ποδόσφαιρο του Λεβαδειακού ήταν αυτή που ξεχώρισε με το ματς να «κολλάει» στο 0-0 και τους Βοιωτούς να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στη Νέα Σμύρνη το δοκάρι του Αθανασιάδη ακόμα κουνιέται από το απίστευτο σουτ του Σπιριντόνοβιτς ενώ ο Τόνσο δεν μπορεί να πιστέψει πως το έχασε στο 86' σ' ένα γεμάτο 0-0.

Στην Λεωφόρο η στιγμή του αγώνα είναι όταν όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που πήγαν στο γήπεδο άρχισαν να φωνάζουν το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά είναι πάντα ξεχωριστό.

Στην Ξάνθη, η ομώνυμη ομάδα αθόρυβα πήρε ακόμα μία νίκη κι ανέβηκε στην 5η θέση, όπως αθόρυβα ο Παναιτωλικός φτιάχνει σερί και πλησιάζει κι αυτός προς τα ευρωπαϊκά εισιτήρια!

Στη Λάρισα ξεχώρισε η στιγμή που ο νέος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς δεν ήθελε στον πάγκο τον Αλέξη Κούγια ενώ στην Τούμπα δεν είχαμε παιχνίδι.

Βεβαίως το ρολό που έπεσε στο πρόσωπο του Οσκαρ Γκαρθία ίσως είναι η στιγμή μιας ολόκληρης χρονιάς μιας και μπορεί να κριθεί ένα πρωτάθλημα!

Οσο για το Περιστέρι. Ο πανηγυρισμός του Ουάρντα με το πιστόλι στο κρόταφο ήταν σίγουρα η στιγμή του αγώνα.

Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
Γκολ: 7
Αυτογκόλ: 1
Δοκάρια: 4
Κίτρινες: 37
Κόκκινες: -
Ματς που δεν έγιναν: 1
Πέναλτι: 1
Under: 7

Η φωτογραφία της αγωνιστικής:
Δεν χωρά αμφιβολία πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι υποψήφια και για καλύτερη της σεζόν. Το καρέ που πιάνει ο φωτογράφος το ρολό της ταμειακής μηχανής λίγο πριν αυτό προσγειωθεί στο κεφάλι του Οσκαρ Γκαρθία έκανε τον γύρο του κόσμου.