Τι χάνει πάλι ο Μαμπουλού;

Αντώνης Σαούλης
Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το πλασέ που έχασε κόντρα στον Ολυμπιακό έχασε ακόμα ένα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Και στις δύο περιπτώσεις βρέθηκε μόνος του. Το μοναδικό του εμπόδιο ήταν ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στην μία ήταν ο Λεάλι στην άλλη ο Γλύκος.

Και χρόνο είχε και επιλογές για το που θα στείλει στην μπάλα. Και στις δύο όμως αστόχησε! Με τον Ολυμπιακό... κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ από την μικρή περιοχή. Με τον ΠΑΟΚ την έστειλε πάνω στον Γλύκο!

Ο Κριστοφέρ Μαμπουλού στα δύο πολύ δύσκολα ματς του ΠΑΣ μέσα στους «Ζωσιμάδες» αστόχησε και έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα του να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θα είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 4' (και προφανώς θα είχαμε άλλο παιχνίδι) και με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ θα είχε ισοφαρίσει το γκολ του Λεοβάτς με το ματς να οδεύει προς το τέλος του ημιχρόνου.




Ομως όλα αυτά είναι υποθέσεις. Γιατί ο Γάλλος επιθετικός δεν βρήκε δίχτυα και ο ΠΑΣ μέτρησε ισάριθμες ήττες μέσα στην έδρα του.

Ο Μαμπουλού είναι ο αδύναμος κρίκος του Match Review για την 17η αγωνιστική μιας και συνολικά περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Εχει κολλήσει στα τρία γκολ στο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που ο Κόντε είναι στα έξι αλλά θέση βασικού έχει κερδίσει ο Γάλλος φορ.

Ο Μαμπουλού έχει σκοράρει μόνο σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και οι βαθμοί που παίρνει ο ΠΑΣ είναι από γκολ που βρίσκει από μέσους ή αμυντικούς.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κόλλησε στο μηδέν και σίγουρα ο Γάλλος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία. Οχι μόνο της ομάδας του αλλά και συνολικά του αγώνα...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΚΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ