H Νεσχάν στα δίχτυα του Σιδεράκη!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Τέτοιες μέρες είναι οι καλύτερες της Λόλας. Καλημέρα καταρχήν σε όλους και στη φιλενάδα μου, που βλέπω ότι ξεκίνησε αγώνα υπέρ του Θωμά Μαύρου. Αν δεν βάλεις αγαπημένη μου MrsM. Το σωστό πουκάμισο το ποτάμι δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.

Πώς είστε σήμερα; Για Τρίτη, συμπαθητικά τσουλάει το πράγμα και ομολογώ πως δεν μου είναι τόσο βαρετή όσο άλλες φορές. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό η Λόλα είναι ο ύπνος. Όταν ο Αλέξανδρος κάνει ησυχία, οι καθαρίστριες δεν μας επισκέπτονται στα άγρια χαράματα και δεν έχουμε αγώνες κουρευτικών μηχανών στο γκαζόν, το βιολογικό ρολόι της Λόλας δουλεύει από μόνο του. Μην πάει η ώρα 9π.μ. και δεν ξυπνήσω φιλενάδα μου. Νταν, το μάτι γαρίδα!!! Όχι σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού που κοιμούνται του καλού καιρού. Φαντάζομαι φιλενάδα μου και ο συνταξιούχος σου θα κοιμάται πολλές ώρες, αλλά πού να τον ξυπνήσεις; Θα σου κάνει σκηνή γιατί του χάλασες την πρόβα!!!! Χαχαχαχαχαχαχα! Ξεκαρδιστικό, όμως πάμε τώρα στο θέμα μας για σήμερα.

Το νέο ζευγάρι!

Ώρες-ώρες η Λόλα αναρωτιέσαι τι θα έκανε, αν δεν υπήρχε το «Star». Εκεί που είσαι στην άβυσσο χωρίς πληροφορίες, έρχεται το αγαπημένο κανάλι και σου λύνει τα χέρια! Εκεί, λοιπόν, μάθαμε και για το καινούργιο ζευγάρι, με την αγαπημένη σύνθεση των τελευταίων χρόνων. Ποδοσφαιριστής με μοντέλο! Τέτοια επιτυχία φιλενάδα μου τα παλικάρια, ποιος το περίμενε; Αφού σκέφτομαι σαν επιχειρηματικό πλάνο να ανοίξω μια σχολή ποδοσφαιριστών και μοντέλων… Να τους ζευγαρώνουμε από παιδιά, να γίνεται και πιο ρομαντικό το θέμα. Έχε χάρη φιλενάδα μου που δεν είναι ο Λαζαράκος ποδοσφαιριστής και η Λόλα μοντέλο. Μάλλον εκεί μας χάλασε η δουλειά, επιτέλους ανακάλυψα τι πήγε λάθος.

Για να μην στα πολυλογώ, που δεν είναι και χαρακτηριστικό μου, θα περάσω στο προκείμενο. Η Νεσχάν Μουλαζίμ, γνωστή από τον πρόσφατο γάμο του Παπαλουκά με την Τσεκούρα, όπου ήταν εκ των κουμπάρων, ζευγάρωσε σου λέει με τον Γιάννη Σιδεράκη. Εκείνος ήταν γνωστός από ένα παιχνίδι που έπαιξε πέρυσι με τον Παναθηναϊκό και έπιασε τα πέναλτι, αποκλείοντας την αγαπημένη ομάδα της ΚΑΝΕΛ. Μετά καθιερώθηκε, φέτος δεν έχει παίξει ακόμα! Είναι κι αυτό χαρακτηριστικό των σχέσεων των μοντέλων με τους ποδοσφαιριστές. Όταν ξεκινάει η σχέση, τελειώνει η καριέρα!

Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό πηγαίνουν παντού μαζί και δεν κρύβουν τη σχέση τους, ούτε όταν βρίσκονται σε κοινή θέα, αλλά ούτε και από τα σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού που ρίχνουν τα δίχτυα τους παντού. Οι φωτογραφίες που έφεραν την αποκάλυψη δημοσιεύτηκαν στο instagram και από χθες το νέο έχει κυκλοφορήσει παντού. Το διάσημο μοντέλο, που εγκατέλειψε την Τουρκία για την Ελλάδα διατηρούσε σχέση μέχρι το καλοκαίρι, όταν και χώρισε, ενώ στο παρελθόν είχε μιλήσει για τις ποδοσφαιρικές της προτιμήσεις. «Στην Τουρκία είμαι Γαλατάσαραϊ. Σαν να λέμε Παναθηναϊκός. Και η Φενέρμπαχτσε είναι ο Ολυμπιακός. Στην Ελλάδα είμαι ΑΕΚ λόγω και του φίλου μου». Όπως καταλαβαίνεις φιλενάδα μου, αφού χώρισε με τον πρώην φίλο της, ούτε η Νεσχάν δεν έμεινε στην ΑΕΚ. Ούτε μοντέλο, ούτε προπονητή έχει αυτή η ομάδα! Αν θέλετε, δείτε και το βίντεο στη σελίδα που ακολουθεί... Κι αν μπορείτε, χορέψτε το τραγούδι! Σαν τη Λόλα, δεν μπορείτε!!!

http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=142448&artTitle=neschan_moulazim_zevgari_me_ton_termatofylaka_tou_panioniou&page=2

Με αυτό το συγκλονιστικό νέο θα σας αφήσω σήμερα και με τη σημείωση ότι η ο Γιάννης Σιδεράκης είναι 25 χρονών, θα γίνει δηλαδή τον Νοέμβριο, ενώ το κορίτσι του είναι έντεκα χρόνια μεγαλύτερο, αφού γεννήθηκε το 1978. Και μη νομίζετε ότι ήταν εύκολο για τη Λόλα να το βρει αυτό! Πριν φύγω, σας αφήνω και με δύο πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από την αναχώρηση του Ολυμπιακού. Αφενός, γιατί ο Μοντεστό δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σοκ για τον Ντιακιτέ κι αφετέρου γιατί πήρε και ο Αμπντούν Λουί Βιτόν. Τελικά, φιλενάδα μου μόνο η μπουμπού με τη μπουμπού δεν είναι του οικού… Άντε κι ο συνταξιούχος σου, που άλλους οίκους ονειρεύεται τώρα!