Στέφανος Ντούσκος: Το πρώτο 24άωρο του χρυσού ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου (pics)

Δήμος Μπουλούκος
Στέφανος Ντούσκος: Το πρώτο 24άωρο του χρυσού ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου (pics)

bet365

Το Gazzetta «τρύπωσε» στο πρώτο 24ώρο μετά το χρυσό μετάλλιο του Στέφανου Ντούσκου και γράφει για την πρώτη ημέρα της ζωής ενός Ολυμπιονίκη.

Ο Στέφανος Ντούσκος έφερε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανεβαίνοντας στην κορυφή του κόσμου, νικώντας όλα τα μεγαθήρια της κωπηλασίας!

Το Gazzetta είχε καλύψει όλες τις στιγμές μετά το χρυσό μετάλλιο και τώρα, έμαθε και πως έκλεισε το πρώτο 24ωρο του 24χρονου Ολυμπιονίκη.

Ο Στέφανος με το που επέστρεψε στο Ολυμπιακό Χωριό, άρχισε μία νέα… κούρσα, αυτή των συνεντεύξεων και των δηλώσεων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ελλάδας. Παρότι το τηλέφωνο του ήταν συνεχώς απασχολημένο, προσπάθησε και μάλλον κατάφερε να απαντήσει σε όλους. Αυτό κράτησε ως τις 2.00 ξημερώματα Ιαπωνίας λόγω της διαφοράς της ώρας με την Ελλάδα.

Στο ενδιάμεσο κατάφερε να πεταχτεί για λίγο στο εστιατόριο του Ολυμπιακού Χωριού και να τσιμπήσει κάτι, ενώ δέχτηκε και την βιντεοκλήση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που τον συνεχάρη και τον προσκάλεσε να τα πούνε από κοντά.

Παρέλαβε και το αναμνηστικό δίπλωμα για τη νίκη στον τελικό του σκιφ στην κωπηλασία, το οποίο μαζί με το μετάλλιο, τα κοιτούσε και τα ξανακοιτούσε για να το πιστέψει. Επάνω γράφει Stefanos Ntouskos. GRE. Olympic Champion and Gold Medalist!

Μετάλλιο

Εκτός από τους δημοσιογράφους, δέχτηκε και πολλά μηνύματα και τηλέφωνα από φίλους και συναθλητές όπως ο Γιάννης Τσίλης, γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα. Η κούραση κάποια στιγμή τον λύγισε και έπεσε να κοιμηθεί. Λίγο η υπερένταση, λίγο τα μηνύματα, λίγο το ξημέρωμα, είχαν ως αποτέλεσμα να ανοίξει τα μάτια και να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Πηγαίνοντας για πρωϊνό, δεύτερος κύκλος συγχαρητηρίων, αυτή τη φορά από τα περισσότερα μέλη της ελληνικής ομάδας που δεν πρόλαβαν να τον δουν το προηγούμενο βράδυ και να μοιραστούν μαζί του κουβέντες επιβράβευσης.

Όπως η Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη στη μεγάλη φωτογραφία του άρθρου αλλά και η Εθνική ομάδα πόλο

Πόλο

Ηταν και η πρώτη μέρα που είχε την ευκαιρία, χωρίς έγνοιες και άγχος να περιπλανηθεί στο Ολυμπιακό Χωριό και μαζί με τους δικούς του ανθρώπους της ομάδας κωπηλασίας, πήγε στους Ολυμπιακούς Κύκλους για την καθιερωμένη φωτογραφία που έχουν βγάλει όλοι οι αθλητές στο Τόκιο

Κύκλοι

Το «χρυσό» παιδί του ελληνικού αθλητισμού πρόλαβε να ρίξει και μία ματιά στα άρθρα για τον ίδιο και δεν έκρυψε τη χαρά του, αν και σχολίασε ότι το περιστατικό με τα παγάκια που έτρωγε για να χάσει κιλά, έγινε μία φορά το 2016 και το είχε πει περισσότερο ως απόδειξη της θέλησης του.

Η κούραση, όμως, έκανε και πάλι την εμφάνιση της και πήγε να χαλαρώσει και λίγο το μεσημέρι. Αλλωστε ακολουθεί το απόγευμα του Σαββάτου, το κουραστικό και μακρύ ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα.

Και μετά από ημερήσια παραμονή στην Αθήνα, την Δευτέρα η επιστροφή στα Γιάννενα, όπου αναμένεται θριαμβευτική υποδοχή από τους συμπολίτες του. Τα τείχη θα γκρεμιστούν για τον Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο…

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα