Εχασαν έδαφος οι Μάντης – Καγιαλής στα 470

Κώστας Ευθυμιάδης
Εχασαν έδαφος οι Μάντης – Καγιαλής στα 470

bet365

Στην δέκατη θέση έπεσαν οι Μάντης και Καγιαλής μετά τις σημερινές κούρσες στα 470.

Δύο μέτριες κούρσες έφεραν πτώση στη γενική κατάταξη των 470 στην ιστιοπλοΐα των Ολυμπιακών Αγώνων για τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή.

Στην 5η ιστιοδρομία οι δύο πρωταθλητές τερμάτισαν στην 15η θέση την οποία θα «κουβαλήσουν» υποχρεωτικά μετά την ποινή που δέχτηκαν στην χθεσινή τέταρτη κούρσα. Στην έκτη ιστιοδρομία οι «χάλκινοι» ολυμπιονίκες προσπάθησαν να καλύψουν το χαμένο έδαφος, αλλά τερμάτισαν στην 12η θέση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά από 6 κούρσες να έχουν πέσει στην δέκατη θέση της γενικής κατάταξης με 41 βαθμούς ποινής, αλλά το θετικό είναι πως παραμένουν κοντά στις θέσεις των μεταλλίων καθώς το τρίτο πλήρωμα (Σνόου και Χάνσεν από τη Νέα Ζηλανδία) έχει 27 βαθμούς ποινής.

Τα πάντα είναι ανοιχτά και μένουν άλλες τέσσερις κούρσες για μια καλή θέση στην κατάταξη πριν την κούρσα μεταλλίων.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.