Απολαύστε την πολυτέλεια με όφελος από 7.000€ - 20.000€

Gazzetta team
Απολαύστε την πολυτέλεια με όφελος από 7.000€ - 20.000€
Χάρη στην «Σφακιανάκης Επιλογές», το όνειρο της απόκτησης ενός premium αυτοκινήτου μπορεί να γίνει εύκολα πραγματικότητα.

Στην «Σφακιανάκης Επιλογές», κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μειονεκτεί σε σχέση με το αντίστοιχο καινούριο μόνο... στην τιμή. Με απόλυτη σιγουριά, εγγύηση και μια τεράστια γκάμα διαθέσιμων μοντέλων για να επιλέξετε, η «Σφακιανάκης Επιλογές» αποτελεί τον πιο σύντομο δρόμο για να βιώσετε την οδήγηση ενός κορυφαίου σε απόδοση και πολυτέλεια αυτοκινήτου.

Με σημαντικό όφελος τιμής σε σχέση με το αντίστοιχο καινούριο, μεγάλο κέρδος σε εξοπλισμό, χρήση λίγων χιλιάδων χιλιομέτρων και ηλικία έως τριών ετών, οι προτάσεις που σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια είναι βέβαιο ότι θα σας προκαλέσουν να τις αποκτήσετε, ή να αναζητήσετε όλα τα premium μεταχειρισμένα του δικτύου «Σφακιανάκης Επιλογές» με ένα κλικ.

BMW 520i

Η πρόταση της BMW στην κατηγορία των πολυτελών μεσαίων αυτοκινήτων είναι ακαταμάχητη. Με πολυτέλεια που συναρπάζει, επιδόσεις που συγκλονίζουν και οδική συμπεριφορά που ενθουσιάζει, η BMW 520i κατακτά κάθε οδηγό και κάθε δρόμο.

Ο δίλιτρος turbo κινητήρας πετρελαίου που διαθέτει, με ισχύ 190 ίππων, συνδυάζεται με ένα προηγμένο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, που εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις αλλά και πολύ χαμηλή κατανάλωση. Ταυτόχρονα, πληροί τις τελευταίας προδιαγραφές ρύπων Euro 6.

Η συγκεκριμένη BMW 520i διαθέτει πληθώρα στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού, αγορασμένη από την ελληνική αντιπροσωπεία και με εγγύηση σε ισχύ, καθώς είναι μόλις ενός έτους. Με 6.584 χιλιόμετρα στο κοντέρ της, κάνει τις καινούριες να υποκλίνονται στο πέρασμά της. Δείτε τη σήμερα κιόλας στο κατάστημα της Λεωφόρου Κηφισίας 53.

Mercedes GLA 180d

Mercedes GLA Σφακιανάκης Επιλογές

Το συμπαγές SUV της Mercedes συνδυάζει την πολυτέλεια της μάρκας με την ευελιξία και την ευκολία την πόλη. Ταυτόχρονα, είναι πάντα έτοιμη για αποδράσεις χάρη στη μεγάλη απόσταση από το έδαφος και το ροπάτο κινητήρα πετρελαίου 1.5 λίτρων, με ισχύ 109 ίππων.

Ο συνδυασμός του οικονομικού κινητήρα με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων κάνει τις καθημερινές μετακινήσεις απολαυστικές και τα ταξίδια άκοπα και αθόρυβα. Αγορασμένη από την ελληνική αντιπροσωπεία, με ηλικία μόλις 3 ετών και έχοντας διανύσει 38.930 χιλιόμετρα, η Mercedes GLA που προτείνει η «Σφακιανάκης Επιλογές» αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία, χάρη και στον πληρέστατο προαιρετικό της εξοπλισμό, από τον οποίο δεν λείπουν ούτε να υπέροχα δερμάτινα καθίσματα.

Volvo XC40 T3

Το μικρότερο σε μέγεθος SUV της Volvo ανακηρύχθηκε «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» το 2018. Αδιαμφισβήτητα κορυφαίο στην κατηγορία των πολυτελών μικρομεσαίων SUV, συνδυάζει την αφαιρετική σουηδική κομψότητα με κορυφαία ποιότητα και μοναδικά χαρακτηριστικά απόδοσης.

Ένας ισχυρός κινητήρας βενζίνης μόλις 1.5 λίτρων με απόδοση 156 ίππων, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, προσφέρει αβίαστες επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση. Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και οι προηγμένες αναρτήσεις επιτρέπουν τη συνέχιση του ταξιδιού ακόμα και όταν η άσφαλτος τελειώνει, ενώ ο εξοπλισμός είναι εντυπωσιακά πλούσιος.

Ταξινομημένο το Μάρτιο του 2019 και έχοντας διανύσει μόλις 9.934 χιλιόμετρα, αυτό το Volvo XC40 Τ3 αποτελεί το εισιτήριο εισόδου στον υπέροχο κόσμο της σουηδικής πολυτέλειας και της απολαυστικής οδήγησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!