Hybrid Bonus: Τα υβριδικά Ford Puma και Kuga με μέγιστο όφελος

Gazzetta team
Hybrid Bonus: Τα υβριδικά Ford Puma και Kuga με μέγιστο όφελος
Η Ford φέρνει την υβριδική τεχνολογία πιο κοντά σε κάθε Έλληνα χάρη στο πρόγραμμα Hybrid Bonus, που περιλαμβάνει μοναδικά προνόμια για αγορά των SUV Puma και Kuga.

Με τη δέσμευση της παρουσίασης 14 νέων υβριδικών και ηλεκτρικών νέων μοντέλων εντός του 2020, η Ford ξεκίνησε δυναμικά το μετασχηματισμό της γκάμας της προς την ηλεκτροκίνηση.

Αρχικά με το συμπαγές SUV Puma και στη συνέχεια με το υβριδικό αλλά και plug in υβριδικό νέο Kuga, η Ford δείχνει το δρόμο για καλύτερες επιδόσεις αλλά και ενεργειακή απόδοση. Πλέον, με το πρόγραμμα Hybrid Bonus, η νέα υβριδική τεχνολογία γίνεται προσιτή σε όλους.

Το Hybrid Bonus, για την απόκτηση Ford Puma ή Ford Kuga, προσφέρει πολύ χαμηλό επιτόκιο, περίοδο χάριτος για την πρώτη δόση, τη μεγαλύτερη χρονικά εγγύησης της αγοράς και επιπλέον προνόμια. Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος αγοραστής επωφελείται από:

  • Πολύ χαμηλό επιτόκιο, μόλις 3,49%, για 12 έως 48 μήνες με χρηματοδότηση Ford Finance.

  • 3 μήνες περίοδο χάριτος: Η πληρωμή των δόσεων του δανείου ξεκινά 3 μήνες αργότερα, χωρίς καμία επιβάρυνση.

  • 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

  • Το 1ο Ford Service δωρεάν

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα χρηματοδότησης Hybrid Bonus, για δημοφιλείς εκδόσεις των Puma και Kuga:

Ford Puma

Ford Puma

Το ολοκαίνουριο συμπαγές SUV της Ford, το νέο Puma, συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο την αισθητική πρωτοτυπία, τη σπορ συμπεριφορά και την κορυφαία πρακτικότητα. Σε εκδόσεις mild hybrid με τον πολυβραβευμένο κινητήρα βενζίνης Ecoboost mHEV του 1.0 λίτρου, διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος 125 και 155 ίππων, με μέση κατανάλωση από μόλις 4,2 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπή CO2 από 96 γρ./χλμ.

Ford Puma

Οι τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, Titanium, ST-Line και ST-Line X, διαθέτουν πλήθος συστημάτων άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης στο βασικό τους εξοπλισμό, με έμφαση σε κάθε περίπτωση στην άνεση ή τη σπορ συμπεριφορά και διακριτό χαρακτήρα. Πληθώρα δυνατοτήτων εξατομίκευσης προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό να συνθέσει το Puma που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του. Με 8 χρόνια εγγύηση τέλος, κάθε ερώτημα περί πιστότητας και αξιοπιστίας παίρνει την πιο πειστική απάντηση.

Ford Puma

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Puma Titanium 5D 1.0T 125PS mHEV

Κόστος: 20.991 ευρώ

Προκαταβολή: 8.800 ευρώ

Ποσό χρηματοδότησης: 12.191 ευρώ

Διάρκεια αποπληρωμής: 48 μήνες

Ετήσιο ον. Eπιτόκιο: 3,49%

Μηνιαία δόση: 275,75 ευρώ

Έξοδα έγκρισης δανείου: 280 ευρώ

Ford Kuga

Ford Kuga

Το Ford Kuga τρίτης γενιάς μόλις παρουσιάστηκε, με σημαντικά αυξημένες διαστάσεις σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Χάρη όμως στην προηγμένη τεχνολογία του πλαισίου του, το βάρος έχει μειωθεί έως και 80 κιλά από αυτό αυτό του προκατόχου του.

Οι μεγάλοι χώροι επιβατών, η πρακτικότητα του συρόμενου και ρυθμιζόμενου πίσω καθίσματος, το τεράστιο πορτ μπαγκάζ των έως και 645 λίτρων και πολλές έξυπνες λύσεις εργονομίας, καθιστούν το προηγμένο τεχνολογικά και προσεγμένο ποιοτικά εσωτερικό του νέου Ford Kuga μια όαση άνεσης και ηρεμίας.

Ford Kuga

Το αυτοκίνητο διατίθεται με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων για κάθε γούστο: βενζίνης από 1.5 – 2.5 λίτρα και απόδοση από 150 – 225 ίππους, diesel από 1.5 – 2.0 λίτρα και από 120 - 190 ίππους και τέλος ήπιες υβριδικές, υβριδικές και plug in υβριδικές εκδοχές σε συνδυασμό με κινητήρες diesel ή βενζίνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άμεσα διαθέσιμη plug in hybrid έκδοση του Kuga αποδίδει μέγιστη ισχύ 225 ίππων, και έχει εμβέλεια κίνησης αποκλειστικά με τον ηλεκτρικό κινητήρα για 56 χιλιόμετρα, με μέγιστη ταχύτητα έως 135 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση είναι απίστευτα χαμηλή στα 1,2 λίτρα/100 χλμ., ενώ η εκπομπή CΟ2 δεν ξεπερνά τα 26 γρ./χλμ.

Ford Kuga

Διαθέσιμο σε πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις Trend, Titanium, ST-Line, ST-Line X και Vignale, το νέο Ford Kuga καλύπτει κυριολεκτικά κάθε απαίτηση. Παράλληλα, τα 8 έτη εγγύησης που το συνοδεύουν, πιστοποιούν με εμφατικό τρόπο την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία του μοντέλου σε βάθος χρόνου.

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Kuga Trend 1.5L 150PS M6

Κόστος: 26.272 ευρώ

Προκαταβολή: 10.510 ευρώ

Ποσό χρηματοδότησης: 15.762 ευρώ

Διάρκεια αποπληρωμής: 48 μήνες

Ετήσιο ον. Eπιτόκιο: 3,49%

Μηνιαία δόση: 356,53 ευρώ

Έξοδα έγκρισης δανείου: 280 ευρώ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!