Σφακιανάκης Επιλογές: Ευκαιρίες που πρέπει να προλάβεις

Gazzetta team
Σφακιανάκης Επιλογές: Ευκαιρίες που πρέπει να προλάβεις
Στο δίκτυο «Σφακιανάκης Επιλογές», το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο κέντρο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη Ελλάδα, θα βρείτε μοναδικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.

Το δίκτυο «Σφακιανάκης Επιλογές» είναι μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, ενός από τους μεγαλύτερους στην αγορά καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, με 17 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ο στόλος των άριστα ελεγμένων και εγγυημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που διαθέτει είναι πραγματικά ανεξάντλητος, με αποτέλεσμα κάθε οδηγός να μπορεί να βρει οποιοδήποτε όχημα επιθυμεί.

Μοναδικές ευκαιρίες, ό,τι και αν ψάχνεις

Στις εκθέσεις «Σφακιανάκης Επιλογές» διατίθεται αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας, από μικρά μοντέλα πόλης έως και πολυτελή sedan και SUV, με κοινό παρονομαστή ότι είναι μεγάλες ευκαιρίες. Γιατί ευκαιρία είναι να βρίσκεις αυτό που θες, όταν το θες, απόλυτα ελεγμένο, εγγυημένο, στην καλύτερη τιμή και με τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Στην «Σφακιανάκης Επιλογές» θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από επιδότηση ανταλλαγής του δικού σας μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και τα ιδιαίτερα συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Για όσους ψάχνουν μικρό αυτοκίνητο πόλης σαν καινούριο, στη «Σφακιανάκης Επιλογές» υπάρχουν οι μεγαλύτερες ευκαιρίες. Μοντέλα με μέγιστη ηλικία τριών ετών, με ισχύουσα εργοστασιακή εγγύηση, ελάχιστα χιλιόμετρα και τιμές που πρέπει να προλάβετε...

Τα δύο μοντέλα που ακολουθούν αποτελούν ενδεικτικές προτάσεις. Δεκάδες ακόμα, σας περιμένουν στις εκθέσεις «Σφακιανάκης Επιλογές» σε όλη την Ελλάδα, ή στο επίσημο site της εταιρείας.

Fiat Panda

Fiat Panda

Με τεράστια τεχνογνωσία στην κατασκευή συμπαγών αυτοκινήτων, η Fiat δημιούργησε το εμβληματικό Panda, ένα από τα πλέον αξιόπιστα, ευρύχωρα και εύκολα στην οδήγηση μοντέλα πόλης.

Το συγκεκριμένο είναι λίγο μεγαλύτερο του ενός έτους, καθώς ταξινομήθηκε τον Μάρτιο του 2019 και δύσκολα ξεχωρίζει από ένα εντελώς καινούριο.

Διαθέτει τον αξιόπιστο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.2 λίτρων με ισχύ 69 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων. Ο επιλογέας του τελευταίου είναι ψηλά τοποθετημένος στο κέντρο του ταμπλό, σε ιδανική θέση.

Ελληνικής αντιπροσωπείας, με πληρέστατο εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ηχοσύστημα, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, έχει διανύσει 12.722 χιλιόμετρα και κοστίζει μόλις 8.450 ευρώ. Διαθέτει εργοστασιακή εγγύηση και φυσικά μπορεί να γίνει δικό σας και μέσω των συμφερόντων χρηματοδοτικών προγραμμάτων της «Σφακιανάκης Επιλογές».

Suzuki Ignis

Suzuki Ignis

Το συμπαγές SUV της Suzuki αποτελεί μια μοναδική πρόταση στην κατηγορία, καθώς συνδυάζει μοναδικά πλεονεκτήματα όπως το περιορισμένο μέγεθος και την ευελιξία, με μεγάλους χώρους και δυνατότητες απόδρασης εκτός ασφάλτου.

Το πανέμορφο Suzuki Ignis διαθέτει έναν ισχυρό αλλά και εξαιρετικά ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα 1.2 λίτρων, που αποδίδει 90 ίππους και εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις, τόσο στην πόλη, όσο και στον αυτοκινητόδρομο. Με εξαιρετική ορατότητα, ευρυχωρία και άνεση, μπορεί να παίξει άνετα το ρόλο του μοναδικού αυτοκινήτου μιας μικρής οικογένειας.

Με μόλις 11.700 χιλιόμετρα, το κόκκινο Suzuki Ignis που προτείνει η «Σφακιανάκης Επιλογές» δεν ξεχωρίζει από ένα καινούριο. Ταξινομημένο τον Μάιο του 2029, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση και διαθέτει πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού. Μεταξύ πολλών άλλων διαθέτει air condition, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, ησοχύστημα και υπολογιστή ταξιδιού.

Στα 10.750 ευρώ που κοστίζει πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία, την οποία αξίζει να δείτε άμεσα. Φυσικά στην «Σφακιανάκης Επιλογές» θα βρείτε πολλές ακόμα αντίστοιχες προτάσεις, με μοναδικά πλεονεκτήματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!