Μαθαίνοντας «ισορροπία» με μικρές και μεσαίες μοτοσικλέτες

Gazzetta team
Μαθαίνοντας «ισορροπία» με μικρές και μεσαίες μοτοσικλέτες
Ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσει κανείς τη γνωριμία του με τον κόσμο των δύο τροχών, είναι με εύκολες, χρηστικές αλλά εξαιρετικά ασφαλείς μικρές ή μεσαίες μοτοσικλέτες.

Η μοτοσικλέτα, σύμβολο ελευθερίας, διασκέδασης αλλά και κορυφαίας πρακτικότητας όταν το ζητούμενο είναι οι αστικές μετακινήσεις, εξάπτει τη φαντασία των αμύητων και βρίσκεται στο κέντρο της καρδιάς των μυημένων. Κανένα τετράτροχο όχημα δεν μπορεί να προσομοιάσει την άμεση σχέση με τον αναβάτη, την ευελιξία, την αμεσότητα στις αντιδράσεις και την επαφή με το περιβάλλον που προσφέρει μια μοτοσικλέτα.

Προσιτές και πολυτάλαντες, οι μικρές και μεσαίες μοτοσικλέτες της ελληνικής αγοράς έχουν ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων και χρήσης, που τις καθιστούν ιδανικές για όλες και όλους τους αναβάτες. Ταυτόχρονα, οι νέες ευρωπαϊκές προδιαγραφές Euro 4 τις έχουν καταστήσει εξαιρετικά ασφαλείς, καθώς πλέον το σύστημα ABS είναι υποχρεωτικό και το διαθέτουν ακόμα και μικρά μοντέλα 125 κ.εκ.

Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, η αγορά έχει να προσφέρει εκατοντάδες κυριολεκτικά προτάσεις, που καλύπτουν από ανάγκες καθημερινές μετακίνησης έως σπορ και τουριστικές. Αισθητικά δε η ποικιλία είναι τεράστια, χάρη στην αναβίωση vintage μοτοσικλετικών προτύπων του παρελθόντος, διανθισμένων με σύγχρονη τεχνολογία και εντυπωσιακή αισθητική.

Μικρές, ελαφρές, προσιτές αλλά και εξόχως δυναμικές, οι μικρές και μεσαίες μοτοσικλέτες είναι διαθέσιμες για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης, της εκτός δρόμου εξερεύνησης, της χαλαρής βόλτας, της αστικής μετακίνησης αλλά και για όσες και όσους έχουν συντηρητικές ή εξεζητημένες αισθητικές απαιτήσεις.

Το πλήθος των προσιτών μοτοσικλετών που προσφέρονται σήμερα στη χώρα μας είναι εντυπωσιακό. Με αυτές μπορείτε, πάντα υπό την αίρεση της χρήσης του ανάλογου εξοπλισμού προστασίας, να μυηθείτε στον πιο συναρπαστικό κόσμο της ελευθερίας μετακίνησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!