Peugeot Selections, για ποιοτικά μεταχειρισμένα με εγγύηση αντιπροσωπείας

Gazzetta team
Peugeot Selections, για ποιοτικά μεταχειρισμένα με εγγύηση αντιπροσωπείας
Αγοράστε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο μέσω του προγράμματος Peugeot Selection για κορυφαία ποιότητα, γνήσια χιλιόμετρα και εργοστασιακή εγγύηση έως πέντε ετών.

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν πρέπει να μοιάζει με…λαχείο. Βεβαίως, είναι δικαιολογημένοι οι φόβοι, οι επιφυλάξεις, ακόμη και η καχυποψία, απέναντι στις προσφορές που πλασάρονται ως μοναδικές ευκαιρίες, καθώς συχνά αποδεικνύεται άνθρακας ο θησαυρός. Σε αυτές τις περιπτώσεις αναγκάζεται να βάλει ο νέος κάτοχος του αυτοκινήτου βαθιά το χέρι στην τσέπη για να επισκευάσει βλάβες και το αρχικό «τεφαρίκι» μετεξελίσσεται σε μία ζημιάρικη επένδυση.

Όλα αυτά δεν αποτελούν ωστόσο νομοτέλεια, αφού ο υποψήφιος αγοραστής ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορεί να τα αποτρέψει, αν εμπιστευτεί το πρόγραμμα Peugeot Selections με τη σφραγίδα της επίσημης αντιπροσωπείας της γαλλικής μάρκας στη χώρα μας. Τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής είναι πολλά και συγκεκριμένα, χωρίς αστερίσκους και προϋποθέσεις, ενώ περιλαμβάνουν τα εξής:

Κορυφαία Ποιότητα

Η Peugeot Selections διακινεί έναν στόλο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με πραγματικά ποιοτικές προδιαγραφές. Δεν πρόκειται για κάτι αυτονόητο, καθώς στην αγορά των μοντέλων από δεύτερο χέρι κυκλοφορούν οχήματα που αστράφτουν και δείχνουν υπέροχα εξωτερικά, όμως έχουν πολλά προβλήματα που δεν είναι ορατά και εμφανίζονται στη συνέχεια.

Πρώτη Ταξινόμηση στην Ελλάδα

Όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που πωλούνται κάτω από την αιγίδα της Peugeot Selections έχουν πρωτοκυκλοφορήσει ως καινούρια στην Ελλάδα. Δεν είναι δηλαδή εισαγόμενα μεταχειρισμένα με σκοτεινό παρελθόν και ουσιαστικά άγνωστη προϊοστορία, που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί στην πράξη, αλλά έχουν αγοραστεί από τον πρώτο τους κάτοχο από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία και διαθέτουν πλήρες ιστορικό.

Πραγματικά χιλιόμετρα

Σε πολλές μικρές αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εμφανίζονται μοντέλα κάποιας ηλικίας με ελάχιστα χιλιόμετρα στο οδόμετρό τους. Όπως έχει αποδειχθεί από έρευνες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, πρόκειται συχνά για αυτοκίνητα με «γυρισμένα χιλιόμετρα». Αυτό που δεν ισχύσει με την Peugeot Selections, αφού πιστοποιεί επίσημα στον υποψήφιο αγοραστή ότι αυτά τα χιλιόμετρα που αναγράφονται στο κοντέρ είναι πραγματικά.

Με έλεγχο αντιπροσωπείας

Όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του δικτύου Peugeot Selection έχουν επιλεγεί προσεκτικά και έχουν περάσει από εξονυχιστιστικό έλεγχο ειδικών μηχανικών, πριν δοθούν ελεύθερα προς πώληση. Ετσι πρόκειται για μοντέλα αξιόπιστα, που δεν προκαλούν δυσάρεστες εκπλήξεις στους νέους κατόχους τους, καθώς είναι –μεταξύ άλλων- επιλεγμένα από το επίσημο δίκτυο της Peugeot.

Εργοστασιακή εγγύηση

Και ποιος δεν θα ήθελε ένα μεταχειρισμένο του κουτιού, σε προσιτή τιμή και με εργοστασιακή εγγύηση; Αυτό που ακούγεται ουτοπικό, γίνεται πραγματικότητα με το πρόγραμμα Peugeot Selections, αφού όλα τα μεταχειρισμένα μοντέλα που φέρουν τη σφραγίδα του, διατίθενται με εργοστασιακή εγγύση έως και πέντε ετών!

Mεταχειρισμένα Καλλιαντάσης

H φιλοσοφία του προγράμματος Peugeot Selections αποτυπώνεται σε όλο το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της γαλλικής εταιρείας με τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Απολύτως ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της αντιπροσωπείας Peugeot Καλλιαντάσης, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 147, Γλυφάδα.

Eκεί υπάρχει ένας καλαίσθητος χώρος, ειδικά διαμορφωμένος για τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, όπου μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά ο πελάτης από το προσωπικό και να καταλήξει στην ιδανική επιλογή με βάση τις προσωπικές του επιθυμίες και τις οικονομικές του δυνατότητες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!