Kymco Noodoe: Upgrade your ride

Gazzetta team
Kymco Noodoe: Upgrade your ride
Χάρη στην Kymco και την εξελιγμένη πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe, τα scooter γίνονται πιο "έξυπνα" και χρηστικά στην καθημερινότητα.

Όλα πλέον στην καθημερινότητά μας είναι «έξυπνα». Γιατί λοιπόν τα scooter να λείπουν από αυτήν την κατηγορία; Συνεπιβάτη σε αυτήν την προσπάθεια, έχουμε την εξελιγμένη πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe, που προσφέρει χρηστικές λειτουργίες, άνεση και ευκολία με τελικό σκοπό να κάνει upgrade κάθε σου διαδρομή, όσο κοντινή ή μακρινή είναι!

Το Noodoe μπορείς να το βρεις σε επιλεγμένα scooter της Kymco, τα οποία αυτή την περίοδο και μέχρι τις 31/07, βρίσκονται σε προσφορά! Αυτά είναι τα Agility 300i, People S 300i, DownTown 350i, Xciting S 400i, AK 550 και μπορείς να τα αποκτήσεις με όφελος έως και 700€!

Τι ακριβώς όμως είναι το Noodoe και σε τι μπορεί να σε βοηθήσει; Το Noodoe διαθέτει GPS Navigator με χάρτες της Ελλάδας, για να φτάνεις στον προορισμό σου εύκολα και γρήγορα, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Παράλληλα, σαν άλλος Μαγγελάνος, μπορείς να ακολουθήσεις την έξυπνη πυξίδα που θα σε οδηγήσει σε συνεργάτες της Kymco, βενζινάδικα, καταστήματα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, ενώ αν οδηγείς και με άλλα άτομα που έχουν Noodoe στο scooter τους, η πυξίδα σου δείχνει κάθε στιγμή τη θέση του κάθε μέλους. Το Noodoe επίσης, μπορεί να σου εμφανίσει σημαντικές ειδοποιήσεις από το smartphone σου, όταν και μόνον τότε, το scooter σταματήσει.

Οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν Facebook, Whatsapp, αναπάντητες κλήσεις και άλλα. Έτσι, σε κάθε κόκκινο φανάρι, ο χρόνος θα περνάει πιο γρήγορα, αφού θα μπορείς να βλέπεις τα μηνύματά σου, τα friend requests και το πόσες φορές σε πήρε η μητέρα σου για να σε ρωτήσει αν έχεις φάει. Μέσα από την οθόνη του scooter σου μπορείς να βλέπεις και τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες αλλά και να ενημερώνεσαι για την πρόγνωση του καιρού, για να μην ψάχνεις να βρεις προστασία τελευταία στιγμή σαν… βρεγμένη γάτα.

Kymco Xcitong 400S Noodoe

Αν είσαι από αυτούς που κάθε φορά που πάνε στο The Mall ή στο ΟΑΚΑ ψάχνουν μισή ώρα να βρουν που πάρκαραν, τότε η λειτουργία της εύρεσης scooter θα γίνει το νέο σου αγαπημένο gadgetάκι, αφού καταγράφει της τελευταία θέση στάθμευσης και έτσι μπορεί να σε καθοδηγήσει στο σταθμευμένο σου scooter.

Ταυτόχρονα, ο Φωτισμός Καλωσορίσματος σε βοηθάει να το εντοπίσεις, χάρη στο φωτεινό σήμα που σε καθοδηγεί. Τέλος, μπορείς να διαμορφώσεις την εμφάνιση του ρολογιού και του ταχύμετρου με background από το Noodoe Cloud ή να ανεβάσεις και δική σου φωτογραφία με την κοπέλα σου, την ομάδα σου ή ό,τι άλλο θες να έχεις πάντα μαζί σου!

Είσαι έτοιμος να κάνεις upgrade τις δικές σου διαδρομές; Μάθε περισσότερα στο: noodoe.kymco.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!