Αλόνσο, Λεκλέρ, Φερστάπεν στον εικονικό αγώνα «24 Ωρες του Λε Μαν»

Gazzetta team
Αλόνσο, Λεκλέρ, Φερστάπεν στον εικονικό αγώνα «24 Ωρες του Λε Μαν»
Ενας γαλαξίας αστέρων του τιμονιού περιλαμβάνεται στους 200 οδηγούς των 50 ομάδων, που θα συμμετάσχουν το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Ιουνίου στον εικονικό μαραθώνιο αγώνα «24 Ωρες του Λε Μαν».

Ένα απίστευτο grid οδηγών θα λάβει μέρος στον εικονικό αγώνα «24 Ωρες του Λε Μαν», που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου, καθώς ο κανονικός αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού για τον Σεπτέμβριο. Στο virtual Le Mans 24 Hours θα συμμετέχουν 50 ομάδες με τετραμελή πληρώματα η κάθε μία, ενώ μπορούν να είναι επαγγελματίες ‘’Simracer’’ το πολύ δύο από αυτούς. Για την προσομείωση θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα rFactor 2.

Στους 200 οδηγούς περιλαμβάνονται μεγάλα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με την Toyota να έχει μεταξύ άλλων στις τάξεις της ως τρίτο πιλότο τον Νέλσον Πικέ τζούνιορ. Η Penske έχει δώσει ένα εικονικό πρωτότυπο της κατηγορίας LMP2 στον Χουάν Πάμπλο Μοντόγια, ενώ ο Φερνάντο Αλόνσο θα κατέβει με δική του ομάδα και teammate τον Ρούμπενς Μπαρικέλο! Το ίδιο θα κάνει και ο πρώην οδηγός της Formula 1, Ολιβιέ Πανί, με τον γιο του Ορελιέν Πανί.

Aποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στον αγώνα θα είναι η Michelin.

Στην ομάδα της Redline θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ο Μαξ Φερστάπεν και ο Λάντο Νόρις, ο Τζένσον Μπάτον θα συμμετάσχει για λογαριασμό της ομάδας Rocket Zansho και η Veloce eSports κατεβαίνει στον μαραθώνιο εικονικό αγώνα με τον πρωταθλητή της Formula E, Ερίκ Βέιρν και τον πιλότο της Formula 1, Πιερ Γκασλί.

Στην κατηγορία GTE, όπου θα ανήκουν τα 20 από τα συνολικά 50 αυτοκίνητα, θα δούμε τους Σαρλ Λεκλέρ και Αντόνιο Τζιοβινάτσι με την ομάδα AF Corse απέναντι στους Τζιανκάρλο Φιζικέλα και Φελίπε Μάσα του team με το ωραίο όνομα Strong Together. Στην ίδια κατηγορία θα συμμετάσχει και η πρωταθλήτρια της σειράς W-Series αποκλειστικά για γυναίκες οδηγούς, Τζέιμι Τσάντγουϊκ, ενώ η Porsche θα δώσει το παρών με τέσσερα εργοστασιακά μοντέλα και –μεταξύ άλλων- τους πιλότους της Formula E, Αντρέ Λότερερ και Νιλ Τζάνι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!