Ρωσία: Μεγάλη άνοδος στις πωλήσεις αυτοκινήτων!

Πέτρος Σηφαλάκης
Ρωσία: Μεγάλη άνοδος στις πωλήσεις αυτοκινήτων!
Με το φόβο της υποτίμησης του ρουβλίου και την άνοδο στις τιμές των αυτοκινήτων, οι Ρώσοι έσπευσαν στις αντιπροσωπείες για να αποκτήσουν νέο τετράτροχο!

Παρά την κρίση που έχει φέρει ο κορονοϊός στην αυτοκινητοβιομηχανία (και την αγορά γενικότερα), οι Ρώσοι δεν φαίνεται να... πτοούνται και συνεχίζουν να αγοράζουν νέα αυτοκίνητα ακατάπαυστα. Μάλιστα, σημειώνουν και 23% άνοδο (σε σχέση με τον περσινό Μάρτιο) αφού πάρα πολλοί αγοραστές τρέχουν να αποκτήσουν ένα νέο τετράτροχο, φοβούμενοι ότι το ρούβλι θα υποτιμηθεί και οι τιμές στα αυτοκίνητα, θα ανέβουν!

Οι Ρώσοι κάνουν ακόμη και online παραγγελίες!

Έτσι λοιπόν, τον Μάρτιο, πουλήθηκαν συνολικά 160.640 αυτοκίνητα στη Ρωσία. Αυτό ανέβασε τις πωλήσεις τριμήνου κατά 16%, με ένα σύνολο στα 375.649 αυτοκίνητα για Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο. Πλέον όμως, οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων κατέβασαν ρολά και στη Ρωσία. Η μόνη λύση για τους αγοραστές τώρα είναι να παραγγέλνουν αυτοκίνητα online και φαίνεται ότι πολλοί, ήδη το έχουν δοκιμάσει!

Την ίδια στιγμή, οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε όλο τον κόσμο ματώνουν και προβλέπεται από τους ειδικούς, ότι θα πάρει μέχρι και μια δεκαετία για να καλυφθεί το «τραύμα» του κορονοϊού! Σίγουρα το φαινόμενο της Ρωσίας είναι μια προσωρινή άνοδος και σύντομα θα πέσει και αυτή η αγορά, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες στον κόσμο, τώρα που τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη πιο «σκληρά» και τα μέτρα αυξάνονται.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!