Ρεκόρ δεκαετίας η έκθεση «Αυτοκίνηση – Anytime 2019»

Gazzetta team
Ρεκόρ δεκαετίας η έκθεση «Αυτοκίνηση – Anytime 2019»
Εποχές προ κρίσης θυμίζει η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας με πάνω από 30 πρεμιέρες νέων μοντέλων επί ελληνικού εδάφους.

Εντονο ενδιαφέρον και ρεκόρ δεκαετίας σε εισιτήρια καταγράφει η έκθεση «Αυτοκίνηση – Αnytime 2019», η οποία ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής, 17 Νοεμβρίου, στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. Σύμφωνα με τους διοργανωτές η αύξηση των επισκεπτών κυμαίνεται γύρω στο 15% σε σχέση με την περυσινή έκθεση παρά τις δύσκολες καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες που επικράτησαν στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας τις προηγούμενες ημέρες.

Μαγνήτη αποτελούν βεβαίως τα πάνω από 30 νέα μοντέλα, που κάνουν πανελλαδική πρεμιέρα στην εφετινή «Αυτοκίνηση» και απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες αγοραστών. Στο πλαίσιο της έκθεσης παρέχουν πολλές εταιρείες στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες των περιπτέρων τους σημαντικές εκπτώσεις και έχουν προχωρήσει και σε άλλες δελεαστικές προσφορές. Είναι ενδεικτικό, ότι έχουν «κλειστεί» εκατοντάδες πωλήσεις καινούριων Ι.Χ. και αυτό αναμένεται να κορυφωθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Νοεμβρίου, οπότε λειτουργεί η έκθεση από τις 10 το πρωί έως το βράδυ και προβλέπεται κοσμοσυρροή.

Να διευκρινίσουμε, ότι δεν αναφερόμαστε βεβαίως στις εγκαταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται σε διεθνή στάνταρ, αλλά στο…περιεχόμενο της έκθεσης. Με άλλα λόγια το ενδιαφέρον εστιάζεται στις πολλές και λαμπερές πρεμιέρες και μακάρι στο μέλλον να δημιουργηθούν σωστές υποδομές με εύκολη πρόσβαση για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου.

Ένα νέο στοιχείο για τα ελληνικά δεδομένα αποτελεί ο μεγάλος αριθμός νέων ηλεκτροκίνητων και Plug-in υβριδικών μοντέλων, που κάνει εφέτος πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση – Anytime 2019». Όπως αναφέρουν οι ίδιες οι συμμετέχουσες εταιρείες, ο κόσμος ρωτάει και θέλει να ενημερωθεί σχετικά με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, τις τιμές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και τις προδιαγραφές τους. Ωστόσο τηρεί στάση αναμονής αφού η κυβέρνηση έχει προαναγγείλει μέτρα και κίνητρα υπέρ της ηλεκτροκίνησης, οπότε περιμένει στην...πρίζα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!