To gazzetta.gr στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019» (pics) 

Πέτρος Σηφαλάκης
To gazzetta.gr στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019» (pics) 
Επισκεφθήκαμε την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας και απολαύσαμε εκατοντάδες νέα μοντέλα της ελληνικής αγοράς, με δεκάδες σημαντικές πρεμιέρες και... επισκέψεις από το αύριο!

Η σημαντικότερη ετήσια έκθεση για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα, άνοιξε τις πύλες της. Η «Αυτοκίνηση Anytime 2019» βρίσκεται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού και σας περιμένει για να γνωρίσετε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα που θα πρωταγωνιστήσουν στις πωλήσεις! Εμείς την επισκεφθήκαμε μια ημέρα πριν ανοίξει για το κοινό και είδαμε εκατοντάδες ενδιαφέροντα αυτοκίνητα, μαζί με πολλές πρεμιέρες από σημαντικούς κατασκευαστές.

DS, Fiat, Hyundai, KIA, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Volkswagen και Volvo είναι μερικές από τις εταιρείες που έχουν να μας δείξουν αυτοκίνητα που βλέπουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας. Υπάρχουν και άλλες μάρκες με άκρως εντυπωσιακά μοντέλα στα περίπτερά τους, όπως η Ford με τα Ranger Raptor, Mustang και Fiesta ST ή η SEAT με το ολοκαίνουργιο Tarraco και μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων που κινούνται με φυσικό αέριο CNG.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια έκθεση υψηλών προδιαγραφών, που μας θύμισε έντονα τις αντίστοιχες που γίνονταν προ κρίσης, όταν η αγορά αυτοκινήτου στη χώρα μας ήταν στα... φόρτε της. Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα με Παρασκευή, 3 το μεσημέρι με 9 το βράδυ και Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για test drive σε πολλά μοντέλα, στους χώρους του αεροδρομίου. Παρακάτω, ακολουθούν οι σημαντικότερες πρεμιέρες νέων μοντέλων που γίνονται στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!