Μία μέρα παρέα με τον Τερ-Στέγκεν και το υβριδικό Cupra

Gazzetta team
Μία μέρα παρέα με τον Τερ-Στέγκεν και το υβριδικό Cupra
Ο Μαρκ Αντρέ Τερ-Στέγκεν μοιράζεται την εμπειρία του από το νέο του plug-in υβριδικό Cupra Formentor e-HYBRID.

Για τον Μαρκ Αντρέ Τερ-Στέγκεν ένα καλό πρωινό ξεκινάει με ένα φλιτζάνι καφέ. Ο τερματοφύλακας της Μπαρσελόνα όταν δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις ακολουθεί την καθημερινή του ρουτίνα. Όμως αυτή τη φορά υπάρχει κάτι καινούριο στο πρόγραμμα του, καθώς για να φτάσει στο προπονητικό κέντρο θα οδηγήσει για πρώτη φορά το Cupra Formentor e-HYBRID.

Μένοντας 25 χιλιόμετρα από το Ciutat Esportiva της Μπάρσα, οδηγεί το δικό του όχημα και ως πρεσβευτής της Cupra, έχει το δικό του plug-in υβριδικό. Το Cupra Formentor e-Hybrid προσθέτει μεγαλύτερη ποικιλία στην καθημερινότητα του, καθώς ελέγχει τον φορτιστή που είναι τοποθετημένος στο γκαράζ του, ώστε να διασφαλίσει πως το αυτοκίνητο είναι πλήρως φορτισμένο. Έχοντας εύρος ηλεκτροκίνησης 55 χιλιομέτρων, το νέο SUV είναι η ιδανική προσθήκη στην καθημερινότητα του.

«Είναι μια διαφορετική αίσθηση. Την πρώτη φορά που πάτησα το κουμπί νόμιζα πως έκανα κάτι λάθος διότι δεν έκανε θόρυβο. Αλλά το συνηθίζεις πολύ γρήγορα γιατί είναι αθόρυβο», σχολίασε ο Γερμανός διεθνής. Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι αυτό που έψαχνα. Δεν έχω ποτέ πρόβλημα να οδηγώ σε πλήρη ηλεκτροκίνηση. Επιπλέον, εάν θέλω έχω την επιλογή να αλλάξω στον κινητήρα εσωτερικής καύσης και μπορώ να σώσω και μπαταρία εάν θέλω να πάω στην πόλη».

Το Cupra Formentor e-HYBRID διαθέτει οκτώ διαφορετικές εκδόσεις. Η έκδοση Cupra αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα του brand στη κατηγορία SUV. Με δύο υβριδικές εκδόσεις να είναι αποκλειστικά για την Cupra και αποδίδουν 204 και 245 ίππους, το brand αποδεικνύει πως απόδοση και ηλεκτροκίνηση είναι ένας ταιριαστός συνδυασμός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!