Νέα σειρά λιπαντικών TOTAL QUARTZ XTRA

Gazzetta team
Νέα σειρά λιπαντικών TOTAL QUARTZ XTRA
Ειδικά σχεδιασμένη για τους πιο σύγχρονους κινητήρες και υβριδικά οχήματα.
Στον παλμό της αγοράς

Η αγορά αυτοκινήτων χαρακτηρίζεται πλέον, από έναν αυξανόμενο αριθμό ηλεκτροκίνητων οχημάτων, από ήπια υβριδικά (48V) έως υβριδικά plug-in. Επιπλέον, οι πιο σύγχρονοι θερμικοί κινητήρες χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες ψεκασμού και αντιρρυπαντικών συστημάτων, είναι μικρότεροι και συχνά υπερφορτίζονται (χρησιμοποιώντας υπερσυμπιεστή), ο οποίος δημιουργεί πιο ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Μέσα στον κινητήρα, η ενέργεια χάνεται μέσω της τριβής των κινούμενων μερών. Ο περιορισμός αυτής της απώλειας ενέργειας εξοικονομεί καύσιμα και μειώνει τις εκπομπές ρύπων.

Η Total Lubrifiants θέλοντας να αντιμετωπίσει αυτές τις νέες προκλήσεις, προσφέρει μια καινοτόμα λύση στους πελάτες της, με την παρουσίαση της νέας γκάμα λιπαντικών: TOTAL QUARTZ XTRA. Περιλαμβάνοντας μόνο προηγμένα συνθετικά λιπαντικά, η σειρά TOTAL QUARTZ XTRA βελτιστοποιεί την απόδοση του κινητήρα, ενώ προστατεύει τα μηχανικά μέρη, επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής του όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εξοικονόμηση καυσίμου χάρη στην τεχνολογία Eco-Science

Το χαμηλό ιξώδες (0w-20 και 0w-16) της νέας σειράς TOTAL QUARTZ XTRA μειώνει την τριβή στο εσωτερικό του κινητήρα. Ως αποτέλεσμα, η χρήση του λιπαντικού TOTAL QUARTZ XTRA επιφέρει εξοικονόμηση καυσίμου έως και 4%*, απόδοση που ξεπερνά τις προδιαγραφές που ορίζει η ACEA** έως και 33%*** όσον αφορά την εξοικονόμηση καυσίμου που σχετίζεται με τη χρήση ενός λιπαντικού. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία Eco-Science της Total Lubrifiants. Τα αντιοξειδωτικά πρόσθετα στη σειρά TOTAL QUARTZ XTRA επιτρέπουν στα μόρια του λιπαντικού να διατηρούν την απόδοσή τους με την πάροδο του χρόνου και να κάνουν το προϊόν πιο ανθεκτικό στη φυσική και χημική υποβάθμιση που επιδεινώνεται από ακραίες συνθήκες στον κινητήρα. Αυτό ελαχιστοποιεί την οξείδωση του λαδιού, διατηρώντας παράλληλα, την εξοικονόμηση καυσίμου και την απόδοση του κινητήρα καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Τα προϊόντα TOTAL QUARTZ XTRA με τεχνολογία Eco-Science αποτελούν την ιδανική επιλογή που καλύπτει την κάθε ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή. Η νέα σειρά TOTAL QUARTZ XTRA διαθέτει προτάσεις λίπανσης για όλους τους τύπους κινητήρα: TOTAL QUARTZ 9000 XTRA για οχήματα χωρίς φίλτρο σωματιδίων και TOTAL QUARTZ INEO XTRA για οχήματα με φίλτρο σωματιδίων.

Τα οφέλη της σειράς TOTAL QUARTZ XTRA επιγραμματικά:

-Συμβατότητα με υβριδικά οχήματα
-Απόλυτη προστασία κατά της οξείδωσης
-XTRA απόδοση οικονμίας καυσίμου
-0W-20 ή πιο λεπτόρρευστος βαθμός ιξώδους
-Συμβατότητα με Low-Saps (και Normal Saps)
-Προδιαγραφές κατασκευαστών (OEM)

Total Lubrifiants, μια Υπεύθυνη Εταιρεία Ενέργειας

Η Total Lubrifiants συμβάλλει στη φιλοδοξία του Ομίλου να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία ενέργειας. Σχεδόν το 55% των προϊόντων της σειράς TOTAL QUARTZ XTRA φέρουν την ετικέτα Total Ecosolutions, ως πιστοποιημένα από ανεξάρτητο φορέα βάσει εξαιρετικά αυστηρών προδιαγραφών και διαδικασιών κατασκευής.

Ορισμένοι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν ήδη επιλέξει προϊόντα από τη νέα γκάμα, συμπεριλαμβανομένης της Aston Martin, η οποία συνιστά το προϊόν TOTAL QUARTZ INEO XTRA DYNAMICS 0W-20 σε μεταπωλήσεις.

* 4,01%, βάσει της δοκιμής οικονομίας καυσίμου ACEA M111. Αποτέλεσμα για TOTAL QUARTZ INEO XTRA DYNAMICS 0W-20 σε σύγκριση με το βιομηχανικό όριο δοκιμών που ορίζεται από την ACEA.

** Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων.

*** Αποτέλεσμα για TOTAL QUARTZ INEO XTRA DYNAMICS 0W-20 σε σύγκριση με το βιομηχανικό όριο που καθορίζεται από τη δοκιμή οικονομίας καυσίμου ACEA M111.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!