Ξεπέρασε τις προσδοκίες πωλήσεων η Tesla

Gazzetta team
Ξεπέρασε τις προσδοκίες πωλήσεων η Tesla
Στο πρώτο τρίμηνο του 2021 η Tesla κατάφερε να πουλήσει 184.000 νέα αυτοκίνητα, ξεπερνώντας το στόχο τους που λόγω της κατάστασης που επικρατεί σε μεγάλο μέρος του πλανήτη, ήταν μειωμένος.

Με τέσσερα μοντέλα στην γκάμα της, η Tesla πλέον έχει μια αρκετά ολοκληρωμένη γκάμα αυτοκινήτων και οι πωλήσεις της πάνε... σφαίρα. Αν και τα αυτοκίνητά της δεν είναι φθηνά, ο κόσμος τα προτιμά λόγω της τεχνολογίας που ενσωματώνουν, αλλά και επειδή πλέον έχουν γίνει μόδα.

Τα στοιχεία κατασκευής και παράδοσης νέων οχημάτων του α' τριμήνου του 2021 ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής η Tesla και οι αριθμοί δείχνουν πως ξεπέρασε τις προβλέψεις.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων παρήγαγε συνολικά 180.338 οχήματα και παρέδωσε 184.000 αυτοκίνητα εκπληρώνοντας παραγγελίες πελατών. Μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει τις εκτιμήσεις των αναλυτών, που προέβλεπαν παραδόσεις περίπου 184.800 αυτοκινήτων, σύμφωνα με στοιχεία της FactSet.

Όλα τα ηλεκτρικά οχήματα που κατασκευάστηκαν ήταν Model 3 sedans και Model Y crossover SUVs, αν και τα οχήματα που παραδόθηκαν περιλάμβαναν μοντέλα όπως Model S sedans και Model X SUVs.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!