Όφελος έως 2.500€ για το Renault Clio και με προνομιακό επιτόκιο (vid)

Gazzetta team
Όφελος έως 2.500€ για το Renault Clio και με προνομιακό επιτόκιο (vid)
Το best seller μοντέλο της Renault πλέον γίνεται πιο προσιτό από ποτέ με προνομιακό επιτόκιο στο 3,9% και συνολικό όφελος που μπορεί να φτάσει τις 2.500€.

Το Renault Cliο, με 30 χρόνια επιτυχημένης ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι επάξια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιστορίας της αυτοκίνησης, κατέχοντας επί σειρά ετών τον θρόνο του απόλυτου best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη.

Το νέο Renault Clio 5ης γενιάς είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο Clio που έγινε ποτέ. Με εντυπωσιακή σχεδίαση και απαράμιλλο οδηγικό χαρακτήρα, φέρνει επανάσταση στους τομείς της ποιότητας, της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας. Η νέα γενιά του Renault Clio διατίθεται με μία υπερπλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικού (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode).

Ειδικότερα, η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα LPG, συνδυάζει έναν υπερσύγχρονο κινητήρα βενζίνης με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 100 ίππους αλλά, κυρίως, μια μέγιστη ροπή της τάξεως των 170 Nm, που είναι διαθέσιμη μόλις από τις 2.000 σ.α.λ. ώστε να κινείται με άνεση στις χαμηλές ταχύτητες, μέσα στην πόλη.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική οικονομία στο κόστος ανεφοδιασμού καυσίμου αλλά και την περιορισμένη κατανάλωση που συνεπάγεται αυτονομία έως 1.185χλμ. με τις δύο δεξαμενές καυσίμου γεμάτες, το νέο Renault Clio έχει ακόμα περισσότερους λόγους να αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές της αγοράς. Τώρα, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault, η απόκτηση ενός νέου Renault Clio γίνεται πιο εύκολα από ποτέ με ένα ξεχωριστό πακέτο προνομίων με συνολικό όφελος έως 2.500€. Πιο συγκεκριμένα, όποιος επιλέξει ένα καινούριο Renault Clio εξασφαλίζει:

  • Έκπτωση Πελάτη
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
  • Επιδότηση ανταλλαγής
  • Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault,
  • Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια
  • Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες

Παράλληλα, ειδικά για την περίοδο αυτή, και επιπλέον των ανωτέρω προσφορών δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

Επιπλέον, ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα του Renault Clio αποτελεί το γεγονός ότι σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει μια τουλάχιστον επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, με ακόμη μεγαλύτερο κέρδος σε κόστος χρήσης.

Το νέο Renault Clio, με όπλα του την ώριμη και παράλληλα εντυπωσιακή σχεδίαση, την ποιότητα κατασκευής, τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, την άνεση υψηλού επιπέδου και τη σφραγίδα του Best in Class μοντέλου στην κατηγορία του, στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP, όπου έχει αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων, αποτελεί την απόλυτη επιλογή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!