Η Volkswagen Power Day θα πει πολλά για την ηλεκτροκίνηση

Gazzetta team
Μια παγκόσμιας εμβέλειας online εκδήλωση του Volkswagen Group θα διοργανωθεί με το όνομα Power Day και θα είναι ανοικτή στα MME και στο κοινό, όπου θα ανακοινωθούν σημαντικά νέα σχετικά με την ηλεκτροκίνηση.

Το Volkswagen Group διοργανώνει τη “Volkswagen Power Day”, μία εκδήλωση παγκόσμιου ενδιαφέροντος, με σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τη στρατηγική του Group για τις μπαταρίες και την υποδομή φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων.

Λόγω της σπουδαιότητας της, η εκδήλωση θα είναι ελεύθερη τόσο για τα ΜΜΕ όσο και το κοινό και μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει online, τη Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 14:00 ώρα Ελλάδας κάνοντας κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο.

Το Volkswagen Group έχει πολλά να μας δείξει σχετικά με την ηλεκτροκίνηση και σύντομα ο όμιλος θα παρουσιάσει ακόμη περισσότερα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, προκειμένου να παραμείνει ένας από τους κυρίαρχους της αυτοκίνησης ακόμη και όταν το παιχνίδι αλλάξει και πάει στα ηλεκτρικά.

Το νέο Power Day που διοργανώνει, πάντως, θυμίζει αρκετά το Battery Day της Tesla, μια εκδήλωση παρόμοιου χαρακτήρα που γίνεται από τη φίρμα και είναι ανοικτή στο κοινό, ενώ προβλέπεται και αρκετός χρόνος που ο κόσμος κάνει ερωτήσεις και η Tesla απαντά.