Μικρές αλλαγές στο XC60 έκανε η Volvo (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Μικρές αλλαγές στο XC60 έκανε η Volvo (pics & vid)
Το μεσαίο SUV στην γκάμα της Volvo με το όνομα XC60 δέχεται ένα διακριτικό update που έχει σαν στόχο να το αναβαθμίσει, κυρίως στο τεχνολογικό κομμάτι.

Στα πολυτελή SUV, μια από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες είναι η μεσαία, εκεί που παίζουν μοντέλα όπως το XC60 της Volvo. Η σουηδική φίρμα έχει καταφέρει να εδραιώσει τα αυτοκίνητά της στις κατηγορίες που βρίσκονται, οπότε το XC60 πρέπει πάντα να είναι έτοιμο να παλέψει με τον ανταγωνισμό.

Οπότε, η μάρκα αναλαμβάνει δράση και το ανανεώνει. Με την πρώτη ματιά δεν ξεχωρίζεις ότι αυτό το XC60 είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Μόνο οι εισαγωγές αέρα αλλάζουν, οι γρίλιες εμπρός και η χρωμιωμένη επιφάνεια στο κάτω κομμάτι του πίσω προφυλακτήρα.

Σαν ένα facelift που σέβεται τον εαυτό του πάντως, συναντάμε και νέες χρωματικές προτάσεις, αλλά και διαφορετικά σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου. Τα σημαντικά νέα πάντως έρχονται από το εσωτερικό και πιο συγκεκριμένα, από το σύστημα infotainment. Η μάρκα το έκανε ακόμη πιο εύχρηστο, ενώ προστέθηκαν και νέες Digital υπηρεσίες με πρόσβαση σε εφαρμογές της Google.

Οι φωνητικές εντολές πλέον εκτελούνται από την εξελιγμένη Google Assistant, οι χάρτες Google Maps είναι προεγκατεστημένοι, όπως και διάφορες άλλες που αναλαμβάνουν να κάνουν τη ζωή του οδηγού πιο εύκολη και ευχάριστη.

Εννοείται ότι αφού μιλάμε για μια Google πλατφόρμα, υπάρχει πρόσβαση στο Google Play, στο οποίο υπάρχει πληθώρα εφαρμογών που μπορούν να εγκατασταθούν, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Τον Μάιο περιμένουμε ότι το νέο Volvo XC60 θα μπει στην αγορά, ενώ οι τιμές του δεν θα διαφοροποιηθούν σημαντικά από εκείνες που ισχύουν σήμερα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!