Nέο Opel Mokka: Δείτε το τώρα σε επιλεγμένες εκθέσεις Opel (pics)

Gazzetta team
Nέο Opel Mokka: Δείτε το τώρα σε επιλεγμένες εκθέσεις Opel (pics)
Μέχρι και την Παρασκευή, 12 Μαρτίου, το νέο Opel Mokka θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μεγάλων επίσημων εμπόρων της μάρκας στην Αττική.

Τέσσερα ολοκαίνουργια Opel Mokka έφτασαν στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να τα δούμε και από κοντά. Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις συγκεκριμένων Διανομέων Opel στην Αττική μέχρι και τις 12 Μαρτίου, όπου και θα αναχωρήσουν για να επιστρέψουν στη Γερμανία.

Πρόκειται για οχήματα προ-παραγωγής, που έφτασαν στην Ελλάδα πριν από δύο εβδομάδες και παρήλασαν στις εγκαταστάσεις των Διανομέων Opel σε όλη την Ελλάδα πριν καταλήξουν στην Αττική. Στόχος αυτής της ενέργειας ήταν το κοινό να αποκτήσει προσωπική επαφή με το «ανατρεπτικό» μοντέλο της Opel, για το οποίο έχουν ήδη ειπωθεί πολλά.

Τα αυτοκίνητα που ήρθαν στην Ελλάδα ανήκουν σε δύο εκδόσεις. Πρόκειται για το ηλεκτρικό Mokka-e και το Mokka GS Line 1.2T με τον τρικύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα των 1.2 λίτρων με τους 130 ίππους. Παρακάτω βλέπουμε αναλυτικά τους dealers όπου θα βρίσκονται τα Opel Mokka. Οι εκθέσεις είναι ανοικτές κανονικά και εκεί οι άνθρωποι της μάρκας θα είναι πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία του κοινού.

  • Opel Sfakianakis Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 57): Ηλεκτρικό Opel Mokka-e
  • Opel Best Car Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 483): Ηλεκτρικό Opel Mokka-e
  • Opel Δρόμων Αιγάλεω (Λ. Κηφισού 170-172): Opel Mokka GS Line 1.2T
  • Opel Βελμάρ Αργυρούπολη (Λ. Βουλιαγμένης 572): Opel Mokka GS Line 1.2T

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!