Το πρώτο ηλεκτρικό κάμπριο της Volkswagen ετοιμάζεται

Το πρώτο ηλεκτρικό κάμπριο της Volkswagen ετοιμάζεται
Μετά από την κυκλοφορία του ID.3, η Volkswagen εξετάζει την ένταξη μιας κάμπριο έκδοσης στην γκάμα προκειμένου να το κάνει ακόμη πιο δελεαστικό στο νεανικό κοινό.

Εδώ και μερικούς μήνες το Volkswagen ID.3 βρίσκεται στις εκθέσεις της μάρκας και τα πρώτα αυτοκίνητα, ήδη κυκλοφορούν στους δρόμους. Το γερμανικό ηλεκτρικό hatchback με το σχεδιασμό και τη φιλοσοφία του «αγγίζει» το νεανικό κοινό και η φίρμα δεν κρύβει ότι θέλει να το κάνει όσο πιο ποθητό γίνεται στις νέες ηλικίες. Όλα αυτά φαίνονται από την τεχνολογία που ενσωματώνει, το ντιζάιν μέσα-έξω αλλά και τα ιδιαίτερα χρώματα με τα οποία προσφέρεται.

Στο μέλλον η Volkswagen σχεδιάζει να κάνει μερικές ακόμη κινήσεις για να «πιάσει» τους νέους. Για παράδειγμα, μια κάμπριο έκδοση θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα και από ότι φαίνεται ήδη βρίσκεται στα σκαριά ώστε να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες. Ο Χέρμπερτ Ντις, επικεφαλής του Volkswagen Group ανέβασε στο Twitter δύο ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα κάμπριο ID.3 και γράφει σαν λεζάντα ότι σκέφτονται τη δημιουργία μιας ανοικτής έκδοσης του μοντέλου. Στη συνέχεια ρωτάει το κοινό την άποψή του για να του απαντήσουν στα σχόλια αν θα έβλεπαν με «καλό μάτι» μια τέτοια κίνηση ή όχι.

Προφανώς η μάρκα ήδη έχει αποφασίσει τι θα κάνει ή έστω, βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική σκέψη και απλώς θέλουν να δουν τι θα «πιάσουν» με μια τέτοια δημοσίευση. Ένα κάμπριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ακόμη περισσότερο, αν είναι τόσο εξελιγμένο και μοναδικό σχεδιαστικά όπως το ID.3, σίγουρα θα έχει απήχηση. Μέσα στους επόμενους μήνες θα γνωρίζουμε και τα σχέδια της Volkswagen, αν τελικά θα δώσει το πράσινο φως ή αν θα μείνει μια ενδιαφέρουσα ιδέα που δεν προχώρησε ποτέ. Πάντως, η λογική λέει ότι για να το αποκαλύψει ο ίδιος ο CEO του ομίλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την υλοποίηση του σχεδίου. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει ένα ακόμη πιο... ανατρεπτικό κάμπριο στην γκάμα της Volkswagen αυτή τη στιγμή: το T-Roc Cabriolet. Οπότε, αφού πήραν την απόφαση να εγκρίνουν το δημοφιλές SUV σε ανοικτή βερσιόν, δεν βλέπουμε... πρόβλημα για το αντίστοιχο ID.3.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!