Φτιάξτε στολίδια από το αγαπημένο σας Nissan!

Gazzetta team
Φτιάξτε στολίδια από το αγαπημένο σας Nissan!
Με απλά υλικά, εύκολα σχέδια, λίγη φαντασία και τη βοήθεια της Nissan, μπορείτε να φτιάξετε μια μοναδική γιορτινή διακόσμιση με στοιχεία από τον κόσμο της αυτοκίνησης!

Στον σχεδιασμό, συνήθως, όλα ξεκινούν με μια γραμμή ή με μια πινελιά. Κάπως έτσι, πολλοί σχεδιαστές αυτοκινήτων ξεκινούν το σκίτσο τους. «Πρώτον, καθορίζετε κατά προσέγγιση τις αναλογίες του οχήματός σας, ανάλογα εάν εργάζεστε πάνω σε crossover, σπορ ή μικρό αυτοκίνητο. Χρειάζεστε μόνο μερικές γραμμές για αυτό. Μερικές από αυτές είναι πολύ ξεχωριστές για πολλά από τα οχήματά μας, όπως η μάσκα v-motion στο Micra και το Juke ή η αιωρούμενη οροφή στο Ariya. Πιστεύω ότι όσες λιγότερες είναι οι πινελιές για το σχήμα του οχήματος, τόσο το καλύτερο. Αυτό θα καθορίσει εάν το αυτοκίνητό σας είναι αναγνωρίσιμο. Μερικές φορές το κάνει ξεχωριστό!», εξηγεί ο Matthew Weaver, Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού της Nissan Europe.

Αυτή την εορταστική περίοδο, σε συνεργασία με τον κατασκευαστή χάρτινων δημιουργιών Tougui, η Nissan έδωσε σάρκα και οστά σε αυτές τις γραμμές με μια γιορτινή πινελιά. Από αυτές τις αρχικές γραμμές “γεννιούνται “ 5 νιφάδες χιονιού που ο καθένας μπορεί εύκολα να φτιάξει στο σπίτι. Καθεμία από αυτές βασίζεται σε μερικές από τις πιο εμβληματικές γραμμές στην γκάμα των μοντέλων της : την αιωρούμενη οροφή του Ariya, τα ελικοειδούς σχήματος φώτα του Juke, τα φωτιστικά σώματα τύπου μπούμερανγκ στο Leaf και στο Qashqai και τη μάσκα v-motion του Micra.

Για την κατασκευή τους, δεν απαιτείται κάποιο ιδιαίτερο υλικό. Εξοπλιστείτε με κάποιο χαρτί, ένα στυλό (αν προτιμάτε να σχεδιάσετε μόνοι σας τις γραμμές), εκτυπώστε το κάθε πρότυπο που είναι διαθέσιμο στο http://bit.ly/NissanSnow, πιάστε ένα ψαλίδι και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να ρέει. Αυτές οι αρκετά μικρές (ή μεγάλες) νιφάδες χιονιού μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε μέγεθος και χρώμα και θα είναι σίγουρα μια εξαιρετική γιορτινή διακόσμηση, φτιαγμένη από εσάς! Επιπλέον, μπορείτε να δημοσιεύσετε τις δημιουργίες σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #NissanHoliday.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!