Νέο ηλεκτρικό σκούτερ έρχεται από τη BMW (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Νέο ηλεκτρικό σκούτερ έρχεται από τη BMW (vid)
Με το πρωτότυπο Definition CE 04 μας δείχνει το πλάνο της για το μέλλον η BMW Motorrad, το οποίο θα έχει σε πρώτο πλάνο την ηλεκτροκίνηση, τουλάχιστον για τις αστικές μετακινήσεις.

Θέμα χρόνου θεωρείται η έλευση της ηλεκτροκίνησης για πάσης φύσεως αστική μετακίνηση. Η BMW Motorrad κατασκευάζει μερικά από τα καλύτερα σκούτερ της αγοράς και μετά τη στροφή που ετοιμάζεται να κάνει στην αυτοκινητοβιομηχανία, θα περάσει την ηλεκτρική τεχνολογία και στον κόσμο των δύο τροχών. Το πρωτότυπο Definition CE 04 παρουσιάστηκε από τη BMW Motorrad και στην ουσία, θα αποτελέσει το διάδοχο του επίσης ηλεκτροκίνητου C Evolution.

Το φουτουριστικό του σχήμα αμέσως δηλώνει ότι η ιδέα των ανθρώπων της BMW έρχεται από το μέλλον. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την οθόνη των 10,25 ιντσών πληροφορεί στο έπακρο τον οδηγό και παρέχει πολλές λύσεις συνδεσιμότητας, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ενώ από τα λιγοστά στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν στην παρουσίαση, είναι πολύ πιθανό το σκούτερ να υποστηρίζει επαγωγική φόρτιση.

Η BMW Motorrad δεν είπε κάτι παραπάνω για τον κινητήρα, ούτε για τις μπαταρίες. Περιμένουμε ότι η έκδοση παραγωγής του Definition CE 04 θα μοιάζει πάρα πολύ στο πρωτότυπο που βλέπουμε στις φωτογραφίες, με τη διαφορά ότι θα υπάρχει κανονικά πίσω φτερό, μαζί με φανάρι και βέβαια, θέση για την πινακίδα κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!