Έρχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μεσογείων

Gazzetta team
Έρχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μεσογείων
Στις 12 και 13 Αυγούστου, δηλαδή την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μεσογείων λόγω εργασιών.

Από τις 07:30 το πρωί έως και τις 15:00 το μεσημέρι και για τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη, 12 και 13 Αυγούστου, η δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της συμβολής με την οδό Αγίου Ιωάννου και μέχρι τη συμβολή με την οδό Ευαγγελιστρίας στην Αγία Παρασκευή, θα δεχτεί ρυθμίσεις στην κυκλοφορία. Πρόκειται για το ρεύμα που κινείται προς το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής.

Αιτία είναι η εκτέλεση εργασιών και τα οχήματα θα μπορούν να κινούνται κανονικά στο υπόλοιπο της Λεωφόρου. Η κίνηση στους δρόμους σε αυτή την εβδομάδα αναμένεται ότι δεν θα είναι τόσο μεγάλη καθώς πλησιάζει η αργία του δεκαπενταύγουστου, ωστόσο οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ίσως οδηγήσουν σε αυξημένο μποτιλιάρισμα για την εποχή. Η Τροχαία Αγίας Παρασκευής συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διελεύσεις τους από την περιοχή, τις ημέρες και τις ώρες που θα γίνονται οι εργασίες και να ακολουθούν την οδική σήμανση που θα τοποθετηθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!