Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Peugeot 3008 (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Peugeot 3008 (pics)
Το δημοφιλές μεσαίο SUV της Peugeot μέσα στους επόμενους μήνες θα δεχτεί ένα μεγάλο update και η εξωτερική του εμφάνιση θα φτάσει πολύ κοντά στα πιο πρόσφατα δημιουργήματα της μάρκας.

Το 3008 έχει αποδειχθεί... θησαυρός για την Peugeot. Έχει καταφέρει να λάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πωλήσεις των μεσαίων SUV με τον μοντέρνο και ποιοτικό χαρακτήρα του, ενώ η μάρκα σκοπεύει να το ανανεώσει μέσα στους επόμενους μήνες, για να διατηρήσει το προβάδισμά του. Για την ακρίβεια, τα σχέδια που είχαν ήταν να λανσάρουν το νέο μοντέλο κάπου μέσα στο καλοκαίρι, λόγω κορονοϊού όμως, αυτό δεν ήταν δυνατό. Οπότε, περιμένουμε ότι θα γίνει κάπου προς τον Οκτώβρη.

Στις φωτογραφίες που βλέπουμε διακρίνουμε, πιθανότατα, το σχεδιασμό του νέου μοντέλου. Προέρχονται από ένα forum με ιδιοκτήτες και λάτρεις της μάρκας και αυτό που αμέσως διακρίνουμε, είναι η προσπάθεια των σχεδιαστών να το εντάξουν αρμονικά στην γκάμα, υιοθετώντας χαρακτηριστικά από νεότερα μοντέλα, όπως το 208, το 2008 ή και το κορυφαίο 508.

Συνεπώς δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χαρακτηριστικά πλέον φώτα ημέρας LED που εκτείνονται από τα φωτιστικά σώματα, μέχρι χαμηλά στον προφυλακτήρα. Η μάσκα έχει 3D σχεδιασμό και στη μέση, δεσπόζει το λογότυπο της φίρμας, ενώ ακριβώς από πάνω του, βρίσκεται το όνομα του μοντέλου. Το οπτικό αποτέλεσμα δείχνει να είναι πολύ εντυπωσιακό και στο μάτι, δείχνει την αίσθηση ενός πλατύτερου αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές που θα κάνει η Peugeot είναι πιο συγκρατημένες. Έτσι κι αλλιώς η καμπίνα του γαλλικού SUV έχει premium και σύγχρονο αέρα, οπότε δεν υπάρχει και η ανάγκη για extreme αλλαγές. Σημειώστε ότι θα δούμε μια νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων και έναν νέο σε γραφικά ψηφιακό πίνακα οργάνων. Ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες λεπτομέρειες, όπως πιο έντονος ή με περισσότερες επιλογές ατμοσφαιρικός φωτισμός, ωστόσο περισσότερα θα γνωρίζουμε όταν τελικά η Peugeot παρουσιάσει το νέο 3008.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!