Ιδού η πρώτη φωτογραφία της νέας Mercedes S-Class (pic) 

Ιδού η πρώτη φωτογραφία της νέας Mercedes S-Class (pic) 
Το σύμβολο κύρους, πολυτέλειας και ποιότητας που ονομάζεται Mercedes-Benz S-Class ετοιμάζεται να περάσει σε μια νέα, ακόμη πιο προηγμένη τεχνολογικά γενιά.

Το κλειστό κλαμπ των υπερπολυτελών τετράθυρων αυτοκινήτων έχει τρεις βασικούς εκπροσώπους, την Audi με το A8, τη BMW με τη Σειρά 7 και βέβαια τη Mercedes-Benz, με την S-Class. Η τελευταία έχει φανατικό κοινό να την ακολουθεί και με δεδομένο ότι η προηγούμενη γενιά της βρισκόταν στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια (2014), η ώρα της αλλαγής έχει πλέον φτάσει. Η μάρκα ετοιμάζει τη νέα S-Class με τον κωδικό W223 και μάλιστα, υπολογίζεται ότι απέχουμε μόνο μερικούς μήνες μέχρι την επίσημη αποκάλυψη.

Πλέον στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μια νέα φωτογραφία η οποία προέρχεται απευθείας από τη Mercedes-Benz και μας αποκαλύπτει το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, με αρκετή λεπτομέρεια μάλιστα, που δεν συνηθίζεται στα teasers. Η μάσκα εμπρός έχει τις παραδοσιακά μεγάλες διαστάσεις, ο προφυλακτήρας έχει έντονες εισαγωγές αέρα χαμηλά προσδίδοντας κύρος και δυναμισμό, ενώ τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Laser έχουν εντυπωσιακά γραφικά στο εσωτερικό τους. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της S-Class, που είναι το σήμα... στόχαστρο στην άκρη του καπό, δηλώνει βροντερό «παρών» καθώς πρόκειται για ένα σήμα κατατεθέν του μοντέλου.

Με εσωτερικό από... άλλο πλανήτη

Στο μεταξύ ήδη έχουμε δει μερικές φωτογραφίες της S-Class πριν μερικές ημέρες οι οποίες δεν ήταν ποιοτικές όμως μας επέτρεπε να δούμε μερικές λεπτομέρειες παραπάνω, όπως είναι η διάταξη της καμπίνας και ο σχεδιασμός του πίσω μέρους. Εντός, η πολυτέλεια θα είναι διάχυτη σε κάθε επιφάνεια από τα κορυφαίας ποιότητας υλικά και την προσεγμένη συναρμογή που εγγυάται το όνομα Mercedes-Benz και ακόμη περισσότερο, η S-Class.

Η τεχνολογία θα είναι στο απόγειό της, θα υπάρχει μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα για το σύστημα πολυμέσων, μια μικρότερη στον πίνακα οργάνων και ένα σύστημα Head-Up Display που όπως φημολογείται, θα ενσωματώνει πλήθος λειτουργιών και πληροφόρησης που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί σε μοντέλο παραγωγής. Περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση, για να μάθουμε περισσότερα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!