Back on the Road: Μοναδικά οφέλη για τα νέα Citroen

Gazzetta team
Back on the Road: Μοναδικά οφέλη για τα νέα Citroen
Νέα, ισχυρά κίνητρα αγοράς νέων αυτοκινήτων δίνει η Citroen στους υποψήφιους αγοραστές, για να γίνει ευκολότερη η απόκτηση του αυτοκινήτου των ονείρων τους.

Η ύφεση της πανδημίας μας έβαλε και πάλι στην τροχιά των καθημερινών μας διαδρομών, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι ο συγχρωτισμός πρέπει να αποφεύγεται και οι ειδικοί προτείνουν ως βέλτιστη λύση για τις μετακινήσεις μας τα ιδιωτικά μέσα μεταφοράς.

Η ανάγκη για ένα σύγχρονο, οικονομικό, ασφαλές, άνετο και ευχάριστο στην οδήγηση αυτοκίνητο είναι πλέον πιο επιτακτική παρά ποτέ και η Citroen δίνει τη λύση με το πρόγραμμα Back on the Road.

Το πρόγραμμα Back on the Road περιλαμβάνει μοναδικά προνόμια για την απόκτηση ενός συναρπαστικού μοντέλου από την πλούσια γκάμα της Citroën, ώστε να κάνει την επόμενη ημέρα ακόμα πιο άνετη και ασφαλή. Συγκεκριμένα:

  • Πρωτόκολλο υγιεινής στην παράδοση αυτοκινήτου
  • Δυνατότητα παράδοσής του οχήματος στο χώρο του πελάτη
  • Επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια
  • Ειδικές τιμές που ξεκινούν από 9.990€
  • Συνολικό όφελος έως 3.000€, ανάλογα με το μοντέλο Citroën που θα επιλέξετε* *Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Η γκάμα της Citroen περιλαμβάνει τα επιβατικά C1, C3, C4 Cactus, C Elysee, C4 SpaceTourer, Grand C4 SpaceTourer, Berlingo, SpaceTourer και τα εντυπωσιακά SUV C3 Aircross, C5 Aircross και C5 Aircross Plug in Hybrid. Επίσης η γαλλική μάρκα διαθέτει και μια πλήρη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων για κάθε ανάγκη, σε πολύ προσιτές τιμές.

Τώρα που μπορούμε και πάλι να χαρούμε τους δρόμους, τα ταξίδια και την ελευθερία της αυτοκίνησης, η Citroen είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει περισσότερα. Δείτε όλα τα νέα μοντέλα και το δίκτυο των επίσημων εμπόρων της μάρκας στην χώρα μας με ένα κλικ στο site της Citroen.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!