Πραγματικός κεραυνός το νέο Ford Ranger Thunder (pics)

Πραγματικός κεραυνός το νέο Ford Ranger Thunder (pics)
Η Ford παρουσίασε μια νέα, ειδική έκδοση του Ranger για την αγορά της Ευρώπης, στην οποία το μεσαίο pick up μοντέλο της διαπρέπει εδώ και πολλά συνεχόμενα έτη.

Στη Ford γνωρίζουν πως οι αγοραστές της Ευρώπης, εκτιμούν πολύ το Ranger και για αυτό το κρατούν και στην κορυφή της αγοράς εδώ και χρόνια. Το μοντέλο πριν από περίπου ένα έτος, παρουσιάστηκε στην εντυπωσιακή έκδοση Raptor με τις μοναδικές ικανότητες, όμως η μπλε οβάλ μάρκα δεν σταματά εκεί. Πιο συγκεκριμένα, μας συστήνει με το νέο Ranger Thunder, μια νέα έκδοση που μπαίνει στην γκάμα του μοντέλου, η οποία αφορά την αγορά της Ευρώπης αποκλειστικά και θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Εξωτερικά ξεχωρίζει από το μοναδικό γκρι χρώμα και τις μαύρες λεπτομέρειες που συναντάμε σε προφυλακτήρες, χειρολαβές, καθρέπτες κλπ. Υπάρχουν μερικές κόκκινες λεπτομέρειες και το όνομα Thunder με μεγάλο αυτοκόλλητο στο πλάι του αυτοκινήτου. Πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του Ranger (εκτός του Raptor που είναι κάτι το ξεχωριστό) και θα τοποθετηθεί πάνω από τη γνωστή μας Wildtrack.

Με «συνταγή» από το Raptor

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο νέος τετρακύλινδρος κινητήρας πετρελαίου των 2.0 λίτρων με τα δύο τούρμπο, τους 213 ίππους και τα 500 Nm ροπής. Θα συνδυαστεί με το αυτόματο σασμάν των 10 σχέσεων, ένα «πάντρεμα» που γνωρίζουμε και από το Ranger Raptor. Στα συν του αυτοκινήτου, μετρήστε ότι θα υπάρχει συρταρωτό κάλυμμα για την καρότσα και ειδικά σχεδιασμένο εσωτερικό με δερμάτινα καθίσματα, κόκκινες ραφές και άλλα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!