Μοναδικές ευκαιρίες με το πρόγραμμα Summer Sales της Peugeot

Gazzetta team
Μοναδικές ευκαιρίες με το πρόγραμμα Summer Sales της Peugeot
Από τις 15 Μαϊου ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της Peugeot το έξυπνο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου ‘’Peugeot Summer Sales’’ με μεγάλα οφέλη και μοναδικές τιμές για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές!

Ο κορονοϊός δεν άλλαξε τη φιλοσοφία της Peugeot να φροντίζει όσο το δυνατόν καλύτερα τους πελάτες της. Τώρα κάνει η ελληνική αντιπροσωπεία της γαλλικής μάρκας ένα βήμα ακόμη σχεδιάζοντας το Peugeot SUMMER SALES το οποίο προσφέρει μοναδικές τιμές και τα μέγιστα οφέλη για την αγορά όλων των ετοιμοπαράδοτων μοντέλων της. Το πρόγραμμα Peugeot SUMMER SALES ισχύει από τις 15 Μαϊου σε όλο το πανελλαδικό δίκτυο διανομέων της μάρκας με σήμα το λιοντάρι και αφορά την πλήρη γκάμα μοντέλων της, πλήθος εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού.

To ηλεκτροκίνητο Peugeot e-208.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν έτσι την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αποκτήσουν εύκολα και άμεσα με το μέγιστο δυνατό όφελος το Peugeot της επιλογής τους από το μίνι 108 έως τη ναυαρχίδα 508, το Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς Peugeot 208, οποιοδήποτε μοντέλο από την εξαιρετικά δημοφιλή οικογένεια των SUVs 2008, 3008 και 5008, αλλά και το πολυχρηστικό Peugeot Rifter. Τα οφέλη ισχύουν και για το ηλεκτρικό Peugeot e-208, το οποίο μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά.

Να σημειώσουμε, ότι για όλα τα καινούρια αυτοκίνητα της Peugeot προβλέπονται πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και δύο χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!