Toyota: Πρωτοποριακή υπηρεσία online αγοράς (vid)

Gazzetta team
Toyota: Πρωτοποριακή υπηρεσία online αγοράς (vid)
Τώρα η αγορά οποιουδήποτε μοντέλου της Toyota μπορεί να γίνει από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τηλέφωνο, σε λίγα μόλις λεπτά.

Από τα ελάχιστα θετικά αποτελέσματα της πανδημίας, ήταν η επίσπευση πολλών ψηφιακών υπηρεσιών. Μια από τις πιο χρήσιμες είναι και η δυνατότητα online παραγγελίας νέου αυτοκινήτου, που προσφέρει πλέον η Toyota Hellas, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της ιαπωνικής μάρκας στη χώρα μας.

Εύκολα και απλά

Κατ' αρχάς ο υποψήφιος αγοραστής έχει πρόσβαση στην υπηρεσία online κράτησης αυτοκινήτου της Toyota μέσω υπολογιστή, κινητού ή tablet. Από την κεντρική σελίδα του ελληνικού επίσημου site της Toyota στο internet, επιλέγει "Online κράτηση αυτοκινήτου" και εκεί πλέον έχει τη δυνατότητα να δει, να επιλέξει και να διαμορφώσει το μοντέλο της αρεσκείας του.

Toyota online παραγγελία

Εφ' όσον ολοκληρώσει τη διαμόρφωση, επιλέγει επίσης απαραίτητα τον έμπορο που τον εξυπηρετεί ή εμπιστεύεται περισσότερο, ώστε να προχωρήσει στην παραγγελία του. Στη συνέχεια ο επιλεγμένος επίσημος έμπορος επικοινωνεί με τον πελάτη, για να τον ενημερώσει για το χρόνο παράδοσης, τη χρηματοδότηση, την εξόφληση και τους τρόπους παραλαβής.

Για την κράτηση, θα πρέπει να καταβληθεί ποσοστό 1% της αξίας του οχήματος ως προκαταβολή, μόνο μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Αν ο αγοραστής αλλάξει γνώμη και θέλει να ακυρώσει την παραγγελία, μπορεί να το κάνει χωρίς καμία επιβάρυνση εντός 30 ημερών.

Η υπηρεσία online παραγγελίας λειτουργεί 24/7, ωστόσο η τηλεφωνική υπηρεσία βοήθειας και ενημέρωσης 210 2808 555 παρέχεται τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 09:00-17:00. Φυσικά, περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, μπορεί να πάρει κάθε ενδιαφερόμενος με μια επίσκεψη στη σελίδα της υπηρεσίας.

Μέσω της online παραγγελίας ο υποψήφιος αγοραστής απολαμβάνει όλες τις προσφορές που ισχύουν και κατά την αγορά από το κατάστημα, ενώ έχει και τη δυνατότητα αναζήτησης του προγράμματος χρηματοδότησης που τον ενδιαφέρει. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εταιρικού αυτοκινήτου, όχι όμως μέσω leasing.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δυνατότητα online παραγγελίας είναι μια υπηρεσία την οποία εξελίσσει η Toyota εδώ και πολύ καιρό και η συγκυρία της πανδημίας απλώς επίσπευσε το λανσάρισμά της, σε μια στιγμή που η κοινωνία τη χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!