Οι παλιές Porsche αποκτούν σύγχρονο σύστημα πολυμέσων (pics & vid) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Οι παλιές Porsche αποκτούν σύγχρονο σύστημα πολυμέσων (pics & vid) 
Χωρίς να χαλά την εργοστασιακή σχεδίαση της καμπίνας, η Porsche προσφέρει σύγχρονα συστήματα infotainment ακόμη και για αυτοκίνητα 50 ετών!

Η Porsche είναι γνωστό ότι ανήκει στις εταιρείες που υποστηρίζουν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων της, όσο παλιά κι αν είναι αυτά. Παλαιότερα, έβγαλε νέα παραγωγή ελαστικών με παλαιό σχέδιο για να μη χαλά η αρμονία των κλασικών 911 και τώρα, κάνει μια αντίστοιχα σημαντική κίνηση για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν το εσωτερικό της Porsche τους, αλλά δεν θέλουν να τοποθετήσουν κάτι που δεν θα δένει αρμονικά με το σύνολο.

Η γερμανική μάρκα προσφέρει δύο προτάσεις σύγχρονων συστημάτων infotainment που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Apple CarPlay, Android Auto, σύνδεση με smartphone, χάρτες και όλα τα συστήματα που συναντάμε στις νέες Porsche, έρχονται και για τις παλαιότερες! Η πιο απλή πρόταση αφορά τα οχήματα με υποδοχή 1DIN, από τη δεκαετία του '60 έως και την 911 993 που ήταν προς πώληση μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του '90.

Αργότερα, η 911 996 και αντίστοιχα μοντέλα όπως η Boxster 986 μπορούν να δεχτούν την ακόμη πληρέστερη πρόταση, αφού έχουν υποδοχή 2DIN που μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερη οθόνη αφής. Στην πρώτη περίπτωση η οθόνη έχει διαγώνιο 3,5 ιντσών και στη δεύτερη, 7 ιντσών, με τα χαρακτηριστικά τους να είναι ίδια. Βέβαια επειδή μιλάμε για γνήσιο αξεσουάρ της Porsche, μην περιμένετε να πωλείται στην τιμή των... κινέζικων aftermarket. Ωστόσο, δεν είναι και πανάκριβα. Πιο συγκεκριμένα, για το σύστημα 1DIN (PCCM) υπολογίστε 1.440€ και για το σύστημα των 2DIN (PCCM Plus), 1.605€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!