Ο Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι του νέου Opel Mokka (vid)

Gazzetta team
Ο Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι του νέου Opel Mokka (vid)
Τον Γιούργκεν Κλοπ τον γνωρίζουμε ως προπονητή της Λίβερπουλ, όμως παράλληλα, είναι και πρεσβευτής της Opel και δηλώνει ενθουσιασμένος με το νέο δημιούργημα της γερμανικής μάρκας.

Πώς μπορείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον ο οποίος έχει ήδη βιώσει (σχεδόν) τα πάντα; Δείχνοντάς του ένα νέο Opel. Στην περίπτωσή μας, το νέο Mokka. Μόνο να το δείξετε; Μάλλον, καλύτερα να τον εμπλέξετε στο πρόγραμμα δοκιμών, στη φάση που μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές. Ο διάσημος οδηγός της δοκιμής είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ και βρίσκεται σε ένα Mokka από τα οχήματα προ-παραγωγής. Ο πρεσβευτής της μάρκας Opel είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Opel Mokka-e με μπαταρία για μερικά χιλιόμετρα.

«Εξαιρετικό αυτοκίνητο! Θα περάσετε καταπληκτικά μαζί του. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Το οδήγησα ήδη», με αυτά τα λόγια περιγράφει ο Γιούργκεν Κλοπ σε ένα σύντομο βίντεο την πρώτη του γνωριμία με το νέο Mokka. Βραβευμένος από τη FIFA ως ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο για το 2019 και πρώην προπονητής της Dortmund και της Mainz, ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται η Opel, δηλώνει λάτρης του αυτοκινήτου και ασφαλώς της Opel. Στην προσωπική του ζωή, είναι περήφανος κάτοχος ενός δεξιοτίμονου Opel Insignia στη Βρετανία.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, που αποτελεί μέλος της οικογένειας Opel τα τελευταία οκτώ χρόνια, είναι χαρισματικός, αξιαγάπητος και διασκεδαστικός. Έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 20 γερμανικές και διεθνείς τηλεοπτικές καμπάνιες της Opel. Επίσης έχει λειτουργήσει ως εμπνευστής για εργαζόμενους και διανομείς, και έχει δώσει συνεντεύξεις σε διάφορες εκδηλώσεις.

Στη δεύτερη γενιά του, το Mokka ονομάζεται απλά Mokka – όπως το 2012 που έκανε το ντεμπούτο του – καταργώντας το ‘X’. Εκείνη την εποχή, το πρώτο Mokka εξέπληξε τους πάντες με το μικρό μέγεθος και τη μεγάλη του απήχηση στο ευρύ κοινό. Το νέο μοντέλο είναι επίσης μικρό και στιβαρό, αλλά πολύ πιο προοδευτικό και μοντέρνο – ακόμα πιο κατάλληλο για οδήγηση στην πόλη, και πιο κομψό ώστε να κλέβει την παράσταση. Άκρως αποδοτικό, απέριττο και τολμηρό ταυτοχρόνως και ασφαλώς ηλεκτρικό. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ ενός αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσης ή ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου. Στην περίπτωση του Γιούργκεν Κλοπ, η απόφαση φαίνεται να είναι ειλημμένη: «Ένα Opel Mokka, πράσινο και ηλεκτρικό, ένα πραγματικά θαυμάσιο αυτοκίνητο!»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!