Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Nissan X-Trail (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Nissan X-Trail (pics)
Διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες του X-Trail, του SUV της Nissan, οι οποίες αποκαλύπτουν ένα μοντέρνο και όμορφο αυτοκίνητο.

Το σημερινό Nissan X-Trail βρίσκεται εδώ και χρόνια στην αγορά. Η Nissan΄έχει ήδη ετοιμάσει τον αντικαταστάτη του και οι πρώτες φωτογραφίες, έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο! Πάνω στο αυτοκίνητο, βλέπουμε το όνομα Rogue, που είναι η ονομασία του στις ΗΠΑ και κάποιες άλλες αγορές εκτός Ευρώπης. Ωστόσο, είναι το ίδιο αυτοκίνητο με το γνωστό μας X-Trail.

Στο εμπρός μέρος συναντάμε εντελώς νέα σχεδίαση. Υπάρχουν φωτιστικά σώματα «δύο επιπέδων» όπως συμβαίνει και στο μικρότερο SUV της μάρκας, το Juke, ενώ πίσω, οι αλλαγές είναι εμφανέστατες, όμως θυμίζουν ελαφρώς το αυτοκίνητο που κυκλοφορεί σήμερα. Εκεί που η Nissan έκοψε κάθε δεσμό με το παρελθόν, είναι στο εσωτερικό. Το νέο X-Trail έχει εντελώς νέα καμπίνα, σύγχρονη σχεδίαση και όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Παράλληλα, η ποιότητα θα βελτιωθεί σημαντικά από το σημερινό και οι χώροι θα παραμείνουν εξαιρετικοί με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και επτά ατόμων. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων επίσης, αποτελεί από μόνος του ένα κεφάλαιο. Πλήρως παραμετροποιήσιμος και σύγχρονος, θα δώσει έναν premium και τεχνολογικό χαρακτήρα στο X-Trail. Ακόμη δεν έχει γίνει καμία αναφορά σχετική με τους κινητήρες και τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. H επίσημη παρουσίαση υπολογίζεται ότι θα γίνει το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!