Αναβλήθηκε το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ 

Πέτρος Σηφαλάκης
Αναβλήθηκε το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ 
Για... προφανείς λόγους, το ετήσιο Goodwood Festival of Speed αναβλήθηκε και θα πάρει νέα ημερομηνία, που θα ανακοινωθεί στις επόμενες εβδομάδες.

Μετά το Pikes Peak αλλά και σχεδόν όλες τις διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, από την Ελλάδα, μέχρι τη Formula 1, το MotoGP και το WRC, ήρθε η ώρα να αναβληθεί και το Goodwood Festival of Speed. Η γνωστή διοργάνωση φιλοξενεί κάθε χρόνο μερικά από τα πιο γρήγορα, σπάνια, όμορφα και ιδιαίτερα οχήματα από όλο τον κόσμο και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φίλων των motorsports.

Ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 9 με 12 Ιουλίου, όμως οι διοργανωτές αποφάσισαν να αλλάξουν τις ημερομηνίες. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα λάβει χώρα, ωστόσο ανακοίνωσαν ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα έχουμε νεότερα. Υπολογίζεται ότι θα τοποθετηθεί χρονικά προς το τέλος του καλοκαιριού ή τις αρχές του Φθινοπώρου.

Διευκρινίστηκε πάντως, ότι όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια ή έχουν κλείσει τα πακέτα φιλοξενίας του Goodwood που προσφέρονται σε μορφή πακέτου, θα ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία. Οι επισκέπτες όμως που προγραμμάτισαν να επισκεφθούν το Φεστιβάλ Ταχύτητας και μένουν εκτός Αγγλίας, θα χάσουν τα χρήματα των αεροπορικών. Μέχρι στιγμής η Αγγλία μετρά πάνω από 9.500 κρούσματα κορονοϊού και περισσότερους από 450 νεκρούς, οπότε ισχύουν αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!