MotoGP: Αναβλήθηκε ο αγώνας της Χερέθ

Πέτρος Σηφαλάκης
MotoGP: Αναβλήθηκε ο αγώνας της Χερέθ
Όπως περιμέναμε, το MotoGP ανακοίνωσε ότι το Γκραν Πρι Ισπανίας δεν θα λάβει χώρα στην προγραμματισμένη ημερομηνία, αλλά θα αναβληθεί για αργότερα.

Το MotoGP είχε από τις πιο γρήγορες αντιδράσεις στο ξέσπασμα του κορονοϊού και ανακοίνωσε γρήγορα την αναβολή πολλών αγώνων. Αργότερα όμως έμεινε λίγο πίσω και το καλεντάρι ξεκινούσε από τις 3 Μαΐου στην Ισπανία, στην πίστα της Χερέθ. Θα ήταν αδύνατο να ξεκινήσουν τόσο νωρίς, συγκριτικά με τα υπόλοιπα μηχανοκίνητα σπορ, οπότε τώρα μας ανακοίνωσαν την αναβολή και αυτού του Γκραν Πρι. Ακόμη κι έτσι πάντως περιμένουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες αναβολές.

Στις 17 Μαΐου ακολουθεί το Γκραν Πρι στην πίστα του Λε Μαν στη Γαλλία και στις 31 Μαΐου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας στο Μουτζέλο της Ιταλίας, δύο αγώνες που σίγουρα θα πάρουν άλλες ημερομηνίες. Δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και στον αγώνα της Βαρκελώνης, στις 7 Ιουνίου και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει από τις 31 Ιουνίου, στο Ζάξενρινγκ.

Το περίεργο είναι ότι το MotoGP ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα της Χερέθ αλλά δεν μας είπε πότε θα συμβεί. Όταν έγινε το ίδιο με τους προηγούμενους αγώνες (Ταϊλάνδη, ΗΠΑ, Αργεντινή), αμέσως έβγαλαν νέο πρόγραμμα και τους έδωσαν νέες ημερομηνίες, κάτι που δεν συνέβη με την Ισπανία. Ίσως, επειδή γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί να αναβάλλουν κι άλλους αγώνες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!