Κλειστές θα παραμείνουν οι εκθέσεις αυτοκινήτων της Karenta

Πέτρος Σηφαλάκης
Κλειστές θα παραμείνουν οι εκθέσεις αυτοκινήτων της Karenta
Οι αντιπροσωπείες πώλησης νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Karenta (Volkswagen, Audi, Skoda) θα παραμείνουν κλειστές, μέχρι και το Σάββατο 4 Απριλίου.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, η Karenta πήρε την απόφαση να αναστείλει τη λειτουργία των αντιπροσωπειών της, μέχρι και το Σάββατο, 4 Απριλίου. Αφορά τόσο τις εκθέσεις νέων αυτοκινήτων, όσο και των μεταχειρισμένων, όμως τα Service θα συνεχίσουν να λειτουργούν, όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως τις 16:00.

Τονίζουμε ότι η απόφαση αυτή, έρχεται μετά την ανακοίνωση ότι οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων θα παραμείνουν ανοικτές, μαζί με τα συνεργεία. Η διοίκηση της Karenta τονίζει ότι η υγεία των πολιτών και των εργαζομένων της είναι πάνω από κάθε συμφέρον και έτσι πήραν την απόφαση να μην παραμείνουν ανοικτοί. Σημειώνουν επίσης, ότι τα συνεργεία τους θα προμηθεύονται ανταλλακτικά μέσω courier, ελαχιστοποιώντας τις μετακινήσεις τους και τις επαφές με τρίτους.

Πολυετής παρουσία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας

Η Karenta αντιπροσωπεύει τις μάρκες Volkswagen, Audi, Skoda και Volkswagen Commercial Vehicles (επαγγελματικά μοντέλα) και διαθέτει καταστήματα στην Αθήνα (Μαρούσι, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Πειραιάς, Λεωφόρο Αχαρνών), τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης και τα Χανιά. Δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 300 υπαλλήλους. Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση ή ενημέρωση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected].

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!