Δήμος Αθηναίων: Επιστρέφει πινακίδες κυκλοφορίας 

Πέτρος Σηφαλάκης
Δήμος Αθηναίων: Επιστρέφει πινακίδες κυκλοφορίας 
Στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό και την αποφυγή συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες κυκλοφορίας που αφαιρέθηκαν για συγκεκριμένες παραβάσεις.

Η διευκόλυνση των αναγκαίων μετακινήσεων των πολιτών ανήκει στις προτεραιότητες του Δήμου Αθηναίων, οπότε και πάρθηκε η απόφαση επιστροφής των πινακίδων κυκλοφορίας για τη μεγαλύτερη άνεση των πολιτών. Το «μένουμε σπίτι» συνεχίζει φυσικά να ισχύει, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται για να απλοποιηθεί η διαδικασία των αναγκαίων μετακινήσεων, αλλά και για να μην υπάρχει μεγάλος συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η Δημοτική Αστυνομία λοιπόν θα επιστρέψει τις πινακίδες από δίκυκλα και αυτοκίνητα που αφαιρέθηκαν από την Πέμπτη, 12 Μαρτίου και πίσω, ενώ οι κάτοχοι μπορούν να τις παραλάβουν το Σάββατο 14 Μαρτίου, αλλά και την Κυριακή 15 Μαρτίου, σε ώρες από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Το αντίστοιχο πρόστιμο φυσικά, θα πρέπει να καταβληθεί και μόνο με την απόδειξη πληρωμής θα γίνεται η επιστροφή των πινακίδων. Άδεια κυκλοφορίας, ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας είναι τα υπόλοιπα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να προσκομιστούν, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Επίσης, μια θεωρημένη εξουσιοδότηση είναι απαραίτητη, σε περίπτωση που τις πινακίδες τις παραλάβει κάποιος τρίτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!