Η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης παίρνει μέτρα για τον κορονοϊό

Πέτρος Σηφαλάκης
Η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης παίρνει μέτρα για τον κορονοϊό
Έχουν αρχίσει να... στενεύουν τα πράγματα με τον κορονοϊό στην Ευρώπη και στα μεγάλα events, οι διοργανωτές παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα, όπως συμβαίνει και με την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η έκθεση της Γενεύης είναι μια από τις μεγαλύτερες στο χώρο της αυτοκίνησης. Κάθε χρόνο, παρουσιάζονται δεκάδες ενδιαφέροντα μοντέλα και την επισκέπτονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο, που θέλουν να δουν τις νεότερες προτάσεις των εταιρειών! Φέτος όμως, ο κορονοϊός επιβάλλει διάφορα μέτρα για την έκθεση, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος διάδοσής του.

Απολύμανση σε όλους τους χώρους

Οι φήμες έλεγαν ότι η έκθεση μπορεί μέχρι και να αναβληθεί, όμως τελικά δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Οι διοργανωτές από την άλλη θέλουν να εξαντλήσουν κάθε μέτρο ασφαλείας και ζήτησαν από τους εκθέτες, να ελέγξουν όλο το προσωπικό τους, έναν προς έναν, ώστε να μην ξεκινήσει η εμφάνιση του ιού «από μέσα». Η επόμενή τους κίνηση είναι να απολυμάνουν όλους τους χώρους, κάθε περίπτερο που θα στηθεί και κάθε... γωνία του κέντρου Palexpo, που φιλοξενεί την έκθεση.

Ήδη έχουν παρακολουθήσει πάρα πολύ την εξέλιξη του ιού, την εξάπλωσή του και όλους τους τρόπους πρόληψης, όμως υπάρχει ερωτηματικό γύρω από τον έλεγχο των επισκεπτών της έκθεσης. Πώς δηλαδή, θα ελεγχθεί, αν κάποιος από τους επισκέπτες είναι φορέας; Αυτό είναι ένα ερώτημα που ακόμη δεν έχει απαντηθεί. Οι ειδικοί πάντως, εκτιμούν ότι η προσέλευση στη φετινή έκθεση της Γενεύης θα είναι μειωμένη, λόγω του φόβου για τον κορονοϊό, αλλά και επειδή πολλές εταιρείες αυτοκινήτων δεν θα βρίσκονται φέτος εκεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!