James Bond και Land Rover Defender σε χαμηλές πτήσεις! (vids) 

Πέτρος Σηφαλάκης
James Bond και Land Rover Defender σε χαμηλές πτήσεις! (vids) 
Στη νέα ταινία "No Time To Die" του James Bond, τρία Land Rover Defender αποδεικνύουν τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα τους και... πετούν!

Στις ταινίες του James Bond πάντα βλέπουμε εντυπωσιακά αυτοκίνητα και αρκετές σκηνές καταδίωξης, με πρωταγωνιστή, συνήθως, τις Aston Martin. Στο νέο "No Time To Die" θα υπάρχουν φυσικά Aston Martin, αλλά και μερικά ακόμη βρετανικά μοντέλα, όπως το θρυλικό Land Rover Defender! Πρόκειται για το Defender νέας γενιάς, που έχει παρουσιαστεί και σύντομα θα το δούμε και στους δρόμους.

Στο βίντεο που υπάρχει παρακάτω βλέπουμε ότι τα τρία Land Rover Defender που υπάρχουν στην ταινία κάνουν διάφορες... επικίνδυνες αποστολές, όπως άλματα, σκληρή εκτός δρόμου οδήγηση, πέρασμα από χωράφια, λάσπες, ποτάμια και ο,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε. Εννοείται ότι για ένα Defender, η εκτός δρόμου οδήγηση είναι το στοιχείο του, για αυτό και το αυτοκίνητο προβάλλεται με αυτόν τον τρόπο.

Με πολλά εντυπωσιακά αυτοκίνητα

To "No Time To Die" θα είναι η τελευταία ταινία του James Bond που θα πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Κρεγκ. Σύμφωνα με πολλούς, πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς που έχουν περάσει ποτέ από το ρόλο του James Bond. Η ταινία έχει προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 2 Απριλίου και από τότε και μετά, θα ξεκινήσει να προβάλλεται ανά τον κόσμο. Θα δούμε πολλά εντυπωσιακά μοντέλα να πρωταγωνιστούν επίσης, όπως η κλασική Aston Martin DB5, η φουτουριστική Aston Martin Valhalla με περισσότερους από 1.000 ίππους, αλλά και μια αριστοκρατική Aston Martin V8 Vantage του 1985.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!