Ο Κούμπιτσα θα τρέξει στο DTM με τη BMW 

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Κούμπιτσα θα τρέξει στο DTM με τη BMW 
Ο πρώην οδηγός της Formula 1 θα δοκιμάσει την τύχη του στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού με την ομάδα της BMW, τρέχοντας με μια ειδικά διαμορφωμένη M4.

Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα μας είναι γνωστός από τους αγώνες της Formula 1. Για οκτώ χρόνια είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα που είχε, όμως η Williams του έδωσε μια θέση και επανήλθε! Φέτος, ωστόσο, δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Έχει τη θέση του αναπληρωτή οδηγού και οδηγού εξέλιξης στην Alfa Romeo και παράλληλα, θα τρέξει στο DTM, το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού, με τη BMW και μια ειδικά διαμορφωμένη M4.

«Πιστεύω ότι το DTM είναι ανάμεσα στους καλύτερους και πιο δυνατούς αγώνες στον κόσμο. Αμέσως ένιωσα σαν στο σπίτι μου δοκιμάζοντας τη BMW M4 DTM. Είμαι σίγουρος ότι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πάρα πολλά στο DTM» είπε ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα. To Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού ξεκινά τη δράση του από τις 24 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 4 του Οκτώβρη. Μεσολαβούν αρκετοί αγώνες, εντός αλλά και εκτός Γερμανίας και τα τελευταία χρόνια, η δημοτικότητά του έχει αυξηθεί σημαντικά, όπως και ο ανταγωνισμός στις πίστες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!