Η αστυνομία του Μεξικού πήρε 15 Tesla Cybertruck! 

Πέτρος Σηφαλάκης
Η αστυνομία του Μεξικού πήρε 15 Tesla Cybertruck! 
Παραγγελία για 15 αυτοκίνητα έκανε η αστυνομία του Μεξικού στον Έλον Μασκ, για το νέο Pick-Up μοντέλο που παρουσίασε πριν από μερικές εβδομάδες.

Μειονεκτικά θα πρέπει να νιώθει η αστυνομία του Ντουμπάι, απέναντι σε αυτή του Μεξικού, καθώς η τελευταία έδωσε παραγγελία για δεκαπέντε Tesla Cybertruck, την ώρα που η χώρα της Μέσης Ανατολής, πήρε μόνον ένα. Η Tesla έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες κανονικά για το νέο της Pick-Up και η αστυνομία του Μεξικού αποφάσισε να αγοράσει δέκα αυτοκίνητα με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, που προσφέρει αυτονομία 450+ χιλιομέτρων και άλλα πέντε αυτοκίνητα στην κορυφαία έκδοση με τους τρεις κινητήρες, τα 800 άλογα και τα 1.360 Nm ροπής.

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε 0-100 χλμ./ώρα σε 3 δευτερόλεπτα και αυτονομία που ξεπερνά τα 800 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Μασκ. Η φίρμα λέει ότι η παραγωγή του θα ξεκινήσει κοντά στο τέλος του 2021, ωστόσο μέχρι τότε, μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα στη σχεδίασή του καθώς πολλοί αρμόδιοι φορείς έχουν πει ότι το σχήμα του Cybertruck, είναι επικίνδυνο να κυκλοφορεί στο δρόμο και μάλιστα με αυτές τις θηριώδεις διαστάσεις, σε συνδυασμό με το βάρος του. Οι τιμές του στις ΗΠΑ για την κορυφαία έκδοση είναι 69.900 δολάρια, για την έκδοση με τους δύο κινητήρες είναι στα 49.900 δολάρια και για την απλή, πισωκίνητη έκδοση, στα 39.900 δολάρια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!