Ιδού η νέα Skoda Octavia! 

Gazzetta team
Ιδού η νέα Skoda Octavia! 
Η πρώτη φωτογραφία του δημοφιλούς τσεχικού μοντέλου διέρρευσε στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας ένα δυναμικό και ελκυστικό σχέδιο.

Στις 11 Νοεμβρίου, θα παρουσιαστεί επίσημα η νέα Skoda Octavia. Η φίρμα μας έχει ήδη δώσει μερικά σκίτσα από το νέο μοντέλο, που σε μεγάλο βαθμό μας αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του, όμως πλέον έχουμε και μια «κανονική» φωτογραφία του που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Βλέπουμε ότι η Octavia πλέον εναρμονίζεται πλήρως με την υπόλοιπη γκάμα, όπως διαμορφώνεται από το Scala, το Superb αλλά και τα SUV τους. Έχει σύγχρονη εμφάνιση με λεπτά φωτιστικά σώματα εμπρός και τη χαρακτηριστική μάσκα των νέων Skoda, με το σήμα ψηλότερα στο καπό, ενώ θα συνεχίσει να βασίζεται στην πλατφόρμα MQB.

Όλοι οι κινητήρες TSI βενζίνης τελευταίας εσοδείας όπως ο 1.5 TSI Evo θα υπάρχουν στην γκάμα και θα υπάρχει και έκδοση RS με κινητήρα τούρμπο 2.0 λίτρων και περίπου 250 άλογα. Περιμένουμε, ότι ο 1.6 TDI πετρελαίου θα αντικατασταθεί από ένα καινούργιο σύνολο 1.5 λίτρων. Από πλευράς χώρων, θα παραμείνουν «βασιλικοί» για επιβάτες και αποσκευές. Ενδεικτικά, το πορτμπαγκάζ θα έχει όγκο 610 λίτρων!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!