MotoGP: Ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα στο Mugello o Ρόσι

Gazzetta team
MotoGP: Ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα στο Mugello o Ρόσι
O Βαλεντίνο Ρόσι θέλει να ξεκινήσει τα θετικά αποτελέσματα στο 2021, καθώς η χρονιά του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η φετινή σεζόν αποτελεί το χειρότερο ξεκίνημα του Βαλεντίνο Ρόσι στην καριέρα του στο MotoGP. Η μετακίνηση του στην SRT Petronas Yamaha μόνο εύκολη δεν έχει αποδειχθεί. Σε κανέναν από τους πέντε πρώτους αγώνες του 2021 δεν έχει τερματίσει στις 10 πρώτες θέσεις, χάνοντας μάλιστα κατά κράτος από τον teammate του, Φράνκο Μορμπιντέλι.

Tώρα ο «Γιατρός» επισκέπτεται το Mugello και το GP Ιταλίας, τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα στο 2021. Με τον αγώνα της Γαλλίας να είναι υπό βρόχινες συνθήκες δεν κατάφερε να δείξει τη βελτίωση που πέτυχε αυτός και η ομάδα. Τώρα, ευελπιστεί να αλλάξει η τύχη του στον αγώνα της πατρίδας του. «Στη Γαλλία μαχόμουν για θέσεις εντός της πρώτης 10άδας, αλλά στον αγώνα της Κυριακής υπέφερα από τις συνθήκες. Ένιωθα όμως καλύτερα πάνω στη μοτοσυκλέτα και ήταν κρίμα που κάναμε τέτοιο αγώνα. Ελπίζω στο Mugello να έχουμε καλό καιρό, ώστε να μπορέσω να δείξω την πρόοδο που είχαμε κάνει στο τεστ της Jerez».

O Ρόσι συνέχισε, αναφερόμενος στο Mugello: «Έχω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις, είναι μια φανταστική πίστα. Είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα να αγωνίζομαι εδώ και ανυπομονώ για τον αγώνα. Είναι κρίμα που δεν θα έχουμε οπαδούς μαζί μας, διότι δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα με την υποστήριξή τους».

Ο Ρόσι βρίσκεται στη 19η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς έπειτα από πέντε αγώνες στο 2021. Μη χάσετε όλη τη δράση του MotoGP στο gazzetta.gr, όπως επίσης και το live μας στις κατατακτήριες δοκιμές και στον αγώνα.

Διαβάστε ακόμα

» Το πρόγραμμα του MotoGP αυτό το τριήμερο

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!