MotoGP: Ο Φάμπιο Κουαρταραρό στην pole position της Χερέθ

MotoGP: Ο Φάμπιο Κουαρταραρό στην pole position της Χερέθ
Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, ο Φάμπιο Κουαρταραρό κατάφερε να πάρει την pole position στην πίστα της Χερέθ, έχοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα χέρια του για τον αυριανό αγώνα.

Ασταμάτητος είναι ο Φάμπιο Κουαρταραρό στις κατατακτήριες δοκιμές της Χερέθ. Ο αναβάτης της Yamaha έχει καταφέρει να πάρει τέσσερις pole σε τέσσερις διαδικασίες κατατακτήριων δοκιμών στη συγκεκριμένη πίστα, οπότε έχει στα χέρια του το 100% της επιτυχίας! Σίγουρα για την Κυριακή θα έχει ένα μεγάλο βοήθημα που αν το αξιοποιήσει με σωστό τρόπο μπορεί να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ο Κουαρταραρό δεν... απειλήθηκε σημαντικά σε καμία φάση του Q2. Έκανε έναν καλό χρόνο και μετά, είχε αντίπαλο μόνο τον εαυτό του. Μάλιστα, έκανε μια προσπάθεια να βελτιώσει την επίδοσή του, όμως έχασε χρόνο και τελικά δεν το κατάφερε. Ακόμη κι έτσι πήρε την pole και άφησε πίσω του τον ανταγωνισμό. Ο Μορμπιντέλι ήταν ακριβώς πίσω του στη δεύτερη θέση, ενώ ο Τζακ Μίλερ συμπληρώνει την πρώτη σειρά εκκίνησης.

Μπανάια, Νακαγκάμι είναι στην πεντάδα και Ζαρκό, Βινιάλες, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Ρινς, Μιρ, Μπίντερ και Μπραντλ συμπληρώνουν την κατάταξη του Q2. Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν κατάφερε να προκριθεί απευθείας στο Q2 και χρειάστηκε να τρέξει στο Q1. Ο Ισπανός δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό στο Q1 και έτσι, τερμάτισε τέταρτος, οπότε δεν πήρε εισιτήριο για το Q2.

Επίσης ο Βαλεντίνο Ρόσι για ακόμη ένα Σάββατο είχε κακή παρουσία στις κατατακτήριες δοκιμές και θα ξεκινήσει από πολύ πίσω. Παρακάτω ακολουθεί η σειρά εκκίνησης του αγώνα μαζί με τους χρόνους των αναβατών από τις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!