Πτώση για τον Μαρκ Μάρκεθ στο FP3 του MotoGP

Πτώση για τον Μαρκ Μάρκεθ στο FP3 του MotoGP
Ο αναβάτης της Repsol Honda σημείωσε πτώση στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη Χερέθ, χωρίς ωστόσο να τραυματίζεται σοβαρά. Ταχύτερος όλων ο Τακάκι Νακαγκάμι.

Με... αναποδιές ξεκίνησε το Σάββατο για τον Μαρκ Μάρκεθ. Ο αναβάτης της Repsol Honda σημείωσε πτώση στην έβδομη στροφή της πίστας με μεγάλη ταχύτητα, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε. Ο Ισπανός επέστρεψε πρόσφατα στη δράση του MotoGP και αρχικά, η πτώση του προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην ομάδα, μέχρι να τους καθησυχάσει το ιατρικό τιμ της πίστας.

Αφού εξετάστηκε, είπαν ότι δεν έχει κανένα σοβαρό τραυματισμό, μόνο μερικούς μώλωπες. Το πρόβλημα για τον Μαρκ Μάρκεθ είναι ότι με την πτώση του δεν είχε την ευκαιρία να βελτιώσει το χρόνο του και έτσι δεν θα προκριθεί κατευθείαν στο Q2, οπότε θα τον δούμε στο Q1.

Κατά τα λοιπά, ο Τακάκι Νακαγκάμι ήταν ο πιο γρήγορος αναβάτης στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών. O Φάμπιο Κουαρταραρό τον ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ τρίτος είναι ο Στεφαν Μπραντλ, με πολύ μικρή διαφορά στο χρόνο. Η τέταρτη και η πέμπτη θέση ανήκει στον Ζοάν Μιρ και τον Αλέιξ Εσπαργκαρό αντίστοιχα, ενώ Μάβερικ Βινιάλες, Φράνκο Μορμπιντέλι, Πέκο Μπανάια, Ζουάν Ζαρκό και Άλεξ Ρινς κλείνουν τη δεκάδα.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι συνεχίζει να δυσκολεύεται και βρίσκεται στη 15η θέση, ενώ ο Μαρκ Μάρκεθ παρά την πτώση του, κατάφερε να φτάσει μέχρι τη 12η θέση. Παρακάτω ακολουθεί η κατάταξη και οι χρόνοι των αναβατών από την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα της Χερέθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!