MotoGP: Ανατροπή από Ducati και Μπανάια στο FP2

Πέτρος Σηφαλάκης
MotoGP: Ανατροπή από Ducati και Μπανάια στο FP2
Με την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας στη Χερέθ, ο Πέκο Μπανάια κέρδισε το χρονόμετρο και έφερε τη Ducati στο προσκήνιο, αφήνοντας πίσω του τον Φάμπιο Κουαρταραρό.

Έχοντας έναν πολύ καλό ρυθμό αλλά πετυχαίνοντας και πολύ δυνατούς χρόνους, ο Πέκο Μπανάια της Ducati καταφέρνει να κερδίζει το ενδιαφέρον. Στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και μετά από μια εμφάνιση-έκπληξη από την KTM, ο αναβάτης της Ducati έκανε τον καλύτερο χρόνο και άφησε πίσω του τον ανταγωνισμό.

Στη δεύτερη θέση, αν και με όχι τόσο μεγάλη διαφορά σε χρόνους, βρίσκεται ο Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha, ενώ τρίτος είναι ο Αλέιξ Εσπαργκαρό της Aprilia. Φράνκο Μορμπιντέλι και Μάβερικ Βινιάλες κλείνουν την πεντάδα, ενώ Τακάκι Νακαγκάμι, Μιγκέλ Ολιβέιρα, Άλεξ Ρινς, Ζουάν Ζαρκό και Μπραντ Μπίντερ μπήκαν στη δεκάδα.

Ο Μαρκ Μάρκεθ που στο FP1 βρισκόταν ανάμεσα στους τρεις ταχύτερους αναβάτες, τώρα είναι 16ος, ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι συνεχίζει το αρνητικό σερί με παρουσία στην 21η θέση. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι χρόνοι και η κατάταξη από τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του MotoGP στην πίστα της Χερέθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!