Η KTM και ο Μπίντερ δείχνουν τα δόντια τους στη Χερέθ

Πέτρος Σηφαλάκης
Η KTM και ο Μπίντερ δείχνουν τα δόντια τους στη Χερέθ
Με το δεξί ξεκίνησε αυτό το τριήμερο ο Μπραντ Μπίντερ στη Χερέθ καθώς κατάφερε να κάνει τον ταχύτερο χρόνο και να αφήσει πίσω του όλους τους αντιπάλους.

Η αγωνιστική δράση στο MotoGP έχει ξεκινήσει. Στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά τα οποία ολοκληρώθηκαν στη Χερέθ, την παράσταση έκλεψε ο Μπραντ Μπίντερ και η KTM. Ο αναβάτης κατάφερε να πετύχει έναν πολύ καλό χρόνο και κανείς δεν μπόρεσε να τον περάσει, δίνοντας ένα πολύ καλό δείγμα γραφής για τις επόμενες δύο ημέρες που έρχονται, οι οποίες είναι και οι σημαντικότερες του τριημέρου.

Ο Αλέιξ Εσπαργκαρό της Aprilia βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ ο Μαρκ Μάρκεθ της Repsol Honda καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει παίρνοντας την τρίτη θέση του FP1. Ο Ισπανός ήταν τραυματίας για πολλούς μήνες και μόλις στον προηγούμενο αγώνα επέστρεψε, δείχνοντας κατευθείαν τη δυναμική του αλλά και το... αστείρευτο ταλέντο του που δεν τον εγκαταλείπει ποτέ. Πέκο Μπανάια και Φάμπιο Κουαρταραρό είναι στην πεντάδα.

Ζουάν Ζαρκό, Μιγκέλ Ολιβέιρα, Πολ Εσπαργκαρό, Μάβερικ Βινιάλες και Ζοάν Μιρ είναι στη δεκάδα. Ο Βαλεντίνο Ρόσι και πάλι τα βρήκε... σκούρα και κατάφερε να φτάσει μέχρι την 20η θέση. Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τους χρόνους αλλά και την κατάταξη από την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του MotoGP στην ισπανική πίστα της Χερέθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!