Ζοάν Μιρ: «Είμαι χαρούμενος!»

Γιώργος Βαρίνος
Ζοάν Μιρ: «Είμαι χαρούμενος!»
Ευχαριστημένος ήταν ο Ζοάν Μιρ μετά το τέλος του αγώνα. Είχε καλό ρυθμό και δεν ρισκάρισε πουθενά κατακτώντας μια θαυμάσια 3η θέση, που βοηθά πολύ την ομάδα του που είδε τον έτερο οδηγό της Άλεξ Ρινς να πέφτει.

Ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο. Δίχως να ρισκάρει πουθενά, ο Πρωταθλητής 2020 είδε το πρώτο βάθρο της χρονιάς, μετά από μια 4η και 7η θέση στους δύο πρώτους αγώνες. Το καλό είναι πως τερματίζει συνεχώς μέσα στη δεκάδα και μαζεύει βαθμούς. Το ίδιο που έκανε και το 2020 και τελικά σου έφερε τον τίτλο. Ο Μιρ είναι «εργάτης». Δεν τα παρατά, ούτε κάνει υπερβολές, ρυθμίζοντας την απόδοσή του, στις συνθήκες της πίστας και της κατάστασης των ελαστικών του.

Στο τέλος του αγώνα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησα καλά, αλλά στη μέση του αγώνα άρχισα να έχω προβλήματα με το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας. Μετά όμως βρήκα ένα καλό ρυθμό. Προσπάθησα να πάρω ό,τι είχα από το πακέτο μοτοσυκλέτας-ελαστικών. Είμαι χαρούμενος. Είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Τα έδωσα όλα δίχως να πάρω ρίσκα ή να υπερβάλλω. Έβλεπα πως είχαμε αρκετές πτώσεις. Όταν είδα πως έπεσε ο Άλεξ, έριξα ρυθμό. Η ομάδα έκανε πάλι μια πολύ καλή δουλειά και ήταν μια ομαδική προσπάθεια από την SUZUKI αυτή η 3η θέση.».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!